No no.... wszystko czego się tknie Jack White musi być po prostu genialne. Soul i rock&roll w jednym. Najlepsza piosenka do Bonda "ever written", że tak pozwolę sobie zaszpanować cytatem z Amadeusza Formana;)
White Stripes Rulez!:)
Może i na swój sposób ta piosenka jest genialna, ale do Bonda ma się nijak. ;) A już od takich klasyków jak "Goldfinger", "GoldenEye", "Thunderball" czy "A View to a Kill" to dzielą ją lata świetlne.
Wreszcie człowiek, który zna się na dobrej muzyce i docenił tą piosenkę :) Świetny utwór, zdecydowanie najlepszy ze wszystkich Bondów.
Pozdrawiam
Gdy po raz pierwszy usłyszałem tę piosenkę, to pierwsza myśl jaka mi wpadła do głowy - Kicha. Jednak Metrze przeczytałem minirecenzję soundtracka QoS, napisano w nim że Another Way To Die ociera się o muzyczny majstersztyk, po prostu perełka. Postanowiłem posłuchać ją kolejny raz i kolejny...
Cóż zmieniłem zdanie. Ta piosenka jest znakomita, a dlaczego pasuje do Bonda? Bo jest inna od poprzednich (w tym także You Know My Name) tak jak oba filmy z Craigiem w stosunku do poprzednich.
Oby więcej takich utworów