PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349210}

007 Quantum of Solace

Quantum of Solace
2008
6,7 166 tys. ocen
6,7 10 1 165578
5,7 58 krytyków
007 Quantum of Solace
powrót do forum filmu 007 Quantum of Solace

Z kina wyszedłem zadowlony.. dobra kontynuacja troche innych Bondów niz dotychczas.. mile spedzony czas w kinie, nie jest to nic powalajacego ale nie zaluje wydanych pieniadzy:) Polecam:)

użytkownik usunięty
DERMOD

To dobrze. Ciesze że jednak są na tym forum ludzie którym sie ten film podobał, obiektywnie oceniają go a nie tylko wypisują ,,bond umarł, koniec Bonda itp bzdury". Również polecam ten film .

ocenił(a) film na 8

W pewnym sensie to jest koniec ery Bonda (nudnego, głupawego, pełnego gadżetów i totalnie przewidywalnego). Tak trzymać! ;)

ocenił(a) film na 4
Krolik_2

Tak, teraz zaczyna się era jeszcze głupszego. Pffff.......

ocenił(a) film na 6

szczerze? ten film to nieporozumienie. nie chodzi mi o te pierdoły wypisywane przez pseudo znawców typu bond umarł itp. tylko o to ze film był po prostu nudny. Akcja niby jakoś tam się toczy ale nic a nic nie wciąga, po prostu film oglądałem i odetchnołem z ulgą gdy sie już skończył. Wole sobie obejrzec dr.no bo mimo swojej archaicznosci ma cos w sobie w przeciwienstwie do tego przereklamowanego gniota. a tak na marginesie to długo bedziemy jeszcze czekac na film na który naprawde warto isc do kina?

użytkownik usunięty
liquid_ice_man

Na Quantuma warto iść do kina. Chociażby, żeby pooglądac sobie ładne lokacje typu Austria, Haiti, Boliwia i Włochy. Akcja właśnie jest fajna w filmie- pościg na jeziorem Garda, pościg w Sienie, akcja w operze w Austrii czy konfontacja Bonda z chłopakiem Vesper- Yusefem. Dla jednych film był nudny dla drugich nie. Ja osobiście uważam ten film za jak najbardziej udany a ścieżka dźwiękowa z filmu nadawała mu klimat. Polecam ...