PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349210}

007 Quantum of Solace

Quantum of Solace
2008
6,7 165 tys. ocen
6,7 10 1 165418
5,7 55 krytyków
007 Quantum of Solace
powrót do forum filmu 007 Quantum of Solace

Czy zwróciliście uwagę, że film był pocięty? Gdzie podział się wątek "łóżkowy" Bonda z Camille - opisywany w wywiadach przez samą Olge Kurylenko? Film robi wrażenie zmontowanego chaotycznie bo moim zdaniem brakuje jeszcze kilku scen - przekonamy się gdy tylko ukaże się na DVD - czyli gdzieś za pół roku...

pmkru

pocięty strasznie w pewnym momencie nawet akcja przeskakuje. Nie było obrotu astonem w tunelu oraz przejażdżki po pustyni również astonem, no chyba że późna pora mnie zamroczyła i już nie pamiętam.

ocenił(a) film na 5
MrBlue

przecież nie od dziś wiadomo że to co w trailerze zawsze jest pokazane w filmie. Po 2 scena z Fields mogła być podkręcana żeby działała jak lepsza reklama.

ocenił(a) film na 5
benny_blanco

nie zawsze* ... i jeszcze jedno film widac bylo ze specjalnie ma szybsze tempo montazu żeby przyspieszyć narraci i akcje w filmie

ocenił(a) film na 4
pmkru

Jeśli jest tak jak mówicie, to możliwe że reżyser mógł nakręcić zbyt dużo materiału i później przez wymogi producentów musiał go pociąć. To zdarza się w filmach dość często. Ale tylko przypuszczam. Wypowiem się precyzyjniej, gdy obejrzę film.

ocenił(a) film na 5
Stranger

Ja jeszcze filmu nie widziałem, ale sceny łóżkowej z Camille w ogóle miało nie być-> tylko ta z Gemma Arterton której szczątki są widoczne w zwiastunach, co do reszty to będę się mógł wypowiedzieć dopiero po wieczornym seansie

ocenił(a) film na 8
FvJ

Genialny, mozna powiedziec ,ze dorownuje tym najstarszym czesciom, tzeba przyznac ze nowy Bond nie jest taki zły. Ma cos w sobie ze starych Bondow.
Zapraszam na moj blog nowy temat o Bondzie. Dodaje do ulubionych.

pmkru

Jak nie ma sceny łóżkowej to nie oglądam;)

ocenił(a) film na 8
Niv_

czemu czy film musi być beznadziejny bez scen łóżkowych.
zapraszam na nowe tematy na mojego bloga dodaje do ulubionych.

ocenił(a) film na 8
syauri

jak dla mnie świetny film :D akcja od pierwszych sekund :D:D:D:D jedyne co mi się nie podobało, to to że był strasznie krótki :/ inne Bondy były dłuższe, więc i do tego można było coś więcej dołożyć

o innych niedociągnięciach napisze jak oglądnę na spokojnie po raz drugi :D