PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349210}

007 Quantum of Solace

Quantum of Solace
2008
6,7 166 tys. ocen
6,7 10 1 165578
5,7 58 krytyków
007 Quantum of Solace
powrót do forum filmu 007 Quantum of Solace

co sądzicie o piosence nagranej przez Jacka White'a i Alicię Keys "Another way to die"? moim skromnym zdaniem piosenka jest genialna, świetnie oddaje klimat filmu, a także jego treść. "Someone that you think that you can trust is just another way to die".

July_2

Moim skromnym zdaniem to przesadzasz z tą genialnością ;)
Utwór ma świetne wejście, zwrotki budują napięcie i oczekiwanie na niezłego kopniaka... i niestety pomimo mocnego uderzenia refren jest stłumiony. Piosenka nie jest zła, ale czegoś mi w niej brakuje. A co do tekstu, nie wsłuchiwałam się za bardzo..

ocenił(a) film na 10
x_y_z

Ten topic pojawił się w ciągu ostatnich dwóch dni już tyle razy, że już nawet... eh... :)

ocenił(a) film na 7
July_2

A co sądzisz o tym, żeby sie wypowiedzieć na istniejącym już temacie o piosence, zamiast zakładać nowy?

selene_

selene, bardzo mi przykro, ale nie widziałam wczesniejszych tematów o piosence, więc wybacz, że założyłam kolejny;)

ocenił(a) film na 10
July_2

TAK TA PIOSNKA JEST GENIALNA :D KOOOOOOOCHAM JĄ :D:D DODAJE UROKU TEMU FILMOWI

July_2

Jak dla mnie ten numer to kompletna porażka.Jakoś nie nie ma klimatu, nie porywa tak jak np poprzedni Chris Cornel, nie intryguje jak np. GoldenEye czy Tomorrow Never Dies ...
W przypadku Bondów , te początkowe utwory, zawsze tak trochę "pilotowały" te filmy w mediach. Niestety ,tak jak i w przypadku Madonny tak i tym razem,producenci kompletnie schrzanili sprawę.

Szkoda.