co sądzicie o piosence nagranej przez Jacka White'a i Alicię Keys "Another way to die"? moim skromnym zdaniem piosenka jest genialna, świetnie oddaje klimat filmu, a także jego treść. "Someone that you think that you can trust is just another way to die".
Moim skromnym zdaniem to przesadzasz z tą genialnością ;)
Utwór ma świetne wejście, zwrotki budują napięcie i oczekiwanie na niezłego kopniaka... i niestety pomimo mocnego uderzenia refren jest stłumiony. Piosenka nie jest zła, ale czegoś mi w niej brakuje. A co do tekstu, nie wsłuchiwałam się za bardzo..
Ten topic pojawił się w ciągu ostatnich dwóch dni już tyle razy, że już nawet... eh... :)
A co sądzisz o tym, żeby sie wypowiedzieć na istniejącym już temacie o piosence, zamiast zakładać nowy?
selene, bardzo mi przykro, ale nie widziałam wczesniejszych tematów o piosence, więc wybacz, że założyłam kolejny;)
Jak dla mnie ten numer to kompletna porażka.Jakoś nie nie ma klimatu, nie porywa tak jak np poprzedni Chris Cornel, nie intryguje jak np. GoldenEye czy Tomorrow Never Dies ...
W przypadku Bondów , te początkowe utwory, zawsze tak trochę "pilotowały" te filmy w mediach. Niestety ,tak jak i w przypadku Madonny tak i tym razem,producenci kompletnie schrzanili sprawę.
Szkoda.