Film nie mający żadnego sensu i dodatkowo okropnie zagrany. Kicz. Nie polecam tracić czasu na to.
Moim zdaniem powinieneś go obejrzeć jeszcze raz i wtedy ponownie go ocenić.Według mnie jeden z trudniejszych filmów do zrozumienia,ale może nie każdy szuka w filmie tego co ja.Okropnie zagrany w tym z tobą się nie zgodzę bo był zagrany minimum dobrze,a w mojej opini bardzo dobrze
Polecam zaposnanie się z analizą tego obrazu, można dojść do ciekawych wniosków. Mi się wydaje że bohater ma jakąś paranoidalną schizofrenię, a pani terapeutka także zaczyna chorować w II części filmu.
To że go nie zrozumiałeś wcale nie znaczy że film nie ma sensu. Wróć do niego jak trochę dorośniesz a wtedy go zrozumiesz. No chyba że dla ciebie sens mają tylko filmy z serii "zabili go i uciekł" w takim wypadku chyba nawet czas nie pomoże.
słabo włodzio zostawiłeś swój temat, słabiutki z ciebie troll (czy jak tam się takie pajace nazywają), niektórzy próbują dyskutować, a ty nic.
Film bardzo dobry polecam.
co ty ten film jest petardystyczny do końca nie wiadomo o co chodzi a na końcu dowiadujemy sie bohater jako dziecko widział własna smierc po prosty zajebista historia.
Ale perfidny spojler :P Człowieku mógłbyś przynajmniej ostrzec, że będziesz spojlerował bo zepsujesz komuś radość z filmu.