12 rund

12 Rounds
2009
6,3 17 tys. ocen
6,3 10 1 17195
3,8 4 krytyków
12 rund
powrót do forum filmu 12 rund

Fajna amerykańska sieczka, typowe do bólu, nawet się nieźle ogląda, gdyby nie koszmarny, napakowany, ohydny i drewniany Cena. No cóż, widać ktoś chce go lansować, ale to trochę robota głupiego, bo aktora żadnego to z niego nie będzie. Jego słoma z butów totalnie położyła film - wiadomo, że głupkowaty, jak większość tego typu - ale przynajmniej była szansa na jakieś widowisko, a tak - niestety klapa. I to na życzenie.

ocenił(a) film na 5
piotr100

Fakt, ten gość jest bardziej drewniany niż oba Mroczki razem wzięte ;D

Speed_4

Ciekawe, jak wy byście zagrali nie będąc zawodowym aktorem. Moim zdaniem Cena radzi sobie nieźle:D

ocenił(a) film na 5
anitka91_16

On nie jest aktorem dlatego nie powinien grać w filmach. To jest oczywiste.

ocenił(a) film na 7
Adick

a The Rock po zakończeniu kariery wrestlera zajął sie aktorstwem i co? gra dziś wyśmienicie! kazdemu trzeba dac szansę, John Cena jest na dobrej drodze bo już ten film jest o niebo lepszy niż ten poprzedni z jego udziałem.

ocenił(a) film na 5
anitka91_16

Anitka idź na strony Zaca Efrona i Hanny Montany, a ludziom, którzy mają jako takie pojęcie o aktorstwie daj porozmawiać w atmosferze wzajemnego zrozumienia ;)

Speed_4

Speed 4 masz coś do mojej wypowiedzi? Skoro mówisz o Zacu i Montanie to widzę, że twoje pojęcie o aktorstwie nie jest zbyt duże. To, że ty może nie lubisz Ceny i jego "aktorstwa", nie znaczy, że inni mają podobne zdanie. Daj sobie na luz i przyjmij do wiadomości, że ludzie mają odmienne zdania! Ja nadal podtrzymuję, że z Ceny będzie jeszcze dobry aktor (choć uważam, że już nieźle mu idzie xD)

ocenił(a) film na 5
anitka91_16

Prędzej z Cichopek będzie dobra aktorka niż z tego Pinokia ;)

"Skoro mówisz o Zacu i Montanie to widzę, że twoje pojęcie o aktorstwie nie jest zbyt duże"

Widzę za to, że Ty masz niewielkie pojęcie o ironii.

Speed_4

Wiesz co, nie będę dyskutowała z osobami twojego pokroju.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
anitka91_16

Bo nie masz argumentów, czy strzelasz focha jak obrażona nastolatka ?

Speed_4

Bo nie będę zniżała się do twojego niskiego poziomu kultury osobistej.

ocenił(a) film na 5
anitka91_16

A mogłabyś podać te przykłady, bo jakoś nie zauważyłem ??? Używam brzydkich słów, obrażam Cię, no gdzie ten mój brak kultury ? Uderz w stół, a nożyce się odezwą ;)

piotr100

Cena powinien zostać na ringu, a nie pchać się do filmów.

b4rdock

"Anitka idź na strony Zaca Efrona i Hanny Montany, a ludziom, którzy mają jako takie pojęcie o aktorstwie daj porozmawiać w atmosferze wzajemnego zrozumienia ;)" To chyba wystarczający przykład - brak szacunku dla zdania innych. Bez komentarza.

ocenił(a) film na 8
anitka91_16

niektórzy chyba zapomnieli o czym jest to forum, najpierw czepiliście się Ceny, a potem anitki, która napisała (tak jak inni) co sądzi po prostu i tyle. Cena zagrał jak zagrał. Wcale nie uważam, żeby o wiele gorszy niż średni poziom prezentowany w kinie akcji. Chyba za dużo wymagacie od gościa, który nie ma jeszcze doświadczenia. Sam wykonał popisy kaskaderskie, a wy byście chcieli żeby jeszcze grał jak de niro? wyluzujcie troche. Besides, jak ktoś mówi że Cena to drewno, to znaczy, że nie widział w akcji tego pana:
http://www.filmweb.pl/o199818/Hector+Echavarria
jego nowy film "never surrender" to dopiero jest drewno. 50 letni, tatusiowaty "mistrz świata wszystkiego", pierze każdego zawodnika na ringu, dyma laski przeciwników (nie chce, musi, takie są reguły turnieju) i jeszcze rzuca tekstami w stylu "hey, my man, what'up...ur good? so cool, peace bro'!" z argentyńskim akcentem. A wam Cena nie pasuje:)

P.S: skoro ktoś kto nie ma warsztatu nie powinien grać w filmach, to ktoś kto nie jest krytykiem nie powinien ich oceniać. P.R.O.S.T.E

Blacha86

To ja oceniłem tego napakowańca obrzydliwego jako drewno i mam do tego prawo. W ogóle nie wiem, o czym wy tu ludzie dyskutujecie??? O kimś pod tytułem Cena??? A kto to jest??? Dajcie sobie na wstrzymanie, gościu niech idzie na ring a nie pcha się do kina. Proste jak budowa cepa.

ocenił(a) film na 8
piotr100

zluzuj gume piotrek, przecież to kino akcji, ty byś chciał kwiecistych monologów i oldschoolowych scen na długich ujęciach?:) były skoki z okna, był FAIL laski z pickupem, był tramwaj zatrzymany w locie, spadająca winda, wysadzona chałupa... no co Ci jeszcze brakuje?:) jak nie lubisz akcji, to nie oglądaj. ja nie mówię, że Cena to dobry aktor. Ale w kinie akcji nie chodzi o rzemiosło.

piotr100

Jak czytam niektore posty to po prostu przychodzi na mysl tylko jedno DYKTATORZY niektorzy nie wiedza co to jest dyskusja ! Kazdy ma prawo do wlasnego zdania i wyrazenia opini. A najbardziej draznia mnie ludzie ktorzy zaczynaja wyzywac innych tylko dlatego ze ktos ma odmienne zdanie! Koszmar.
Cena moze i na ringu dobry ale to nie znaczy ze nie moze sprobowac w filmie jest jaki jest Moze byc nie jest najgorszy.

POLACY troche tolerancji!!

i nie czepiac sie o polskie znaki Lo siento pero vivo en Espana y no tengo teclada con letras polaco.