12 rund

12 Rounds
2009
6,3 17 tys. ocen
6,3 10 1 17195
3,8 4 krytyków
12 rund
powrót do forum filmu 12 rund

Kiedy oglądałem ten film cały czas kojarzył mi się ze szklaną pułapką.Jak widać nie przypadkowo.Akcja i napięcie przez cały film zero nudy czyli dokładnie to czego oczekuję od tego gatunku. Dla mnie tak niska ocena tego filmu i te wszystkie krytyczne komentarze to jakaś żenada świadcząca o poziomie jaki prezentują ludzie wypowiadający się tu i komentujący.

ocenił(a) film na 6
Predator10

Też miałem w pewnych momentach skojarzenia ze "Szklaną pułapką 2", zwłaszcza podczas wykonywania w mieście zadań na czas lub np. akcja w windzie. Wtedy właśnie film był najciekawszy i na tyle szybki, że można było przeoczyć pewne głupoty, których na początku filmu przy wolniejszym tempie było widać dość dużo. Uważam jednak, że spokojnie można obejrzeć ten film, bo na pewno nie jest nudny i więcej w nim jest pozytywów niż negatywów. Moja ocena wraz z oglądaniem filmu zmieniała się oscylując między 5 a 7 i ostatecznie zatrzymała się na 6.

ocenił(a) film na 10
Maciors

Ja dałem dziesiątkę bo ostatnio trudno trafić na "rasowe" kino akcji którego jestem fanem więc obejrzenie tego filmu sprawiło mi przyjemność.

ocenił(a) film na 6
Predator10

Najpierw moje sprostowanie, bo chodziło mi oczywiście o "Szklaną pułapkę 3", a nie 2. Wracając do tematu, ja ostatnio przerzuciłem się właśnie na kino akcji i oglądałem w tym tylko tygodniu kilka filmów lepszych (jak dla mnie) i miałem jakieś porównanie. Oczywiście bez większego rozpisywania się, uważam, że ten film jest dobry i 6 to jest dobra ocena. Zazwyczaj skrupulatnie wyszukuję filmy czytając komentarze, patrząc na oceny i wyciągając z tego własną średnią.

ocenił(a) film na 7
Predator10

No bo to jest prawdziwe kino akcji a nie siedzą rozmyślają nad planem i użalają się nad poległymi

ocenił(a) film na 6
Predator10

Bez urazy ale chyba Ci brakuje paru sandwichy do pikniku, ten film nic sobą nie reprezentuje poza drobnymi efektami pirotechnicznymi po prostu marna podróbka szklanej pułapki połączona ze speed'em

ocenił(a) film na 10
666wszechmocny666

Ty pewnie reprezentujesz więcej.To zrób lepszy film.