Mimo krytycznych i negatywnych opinii, co nie których oceniających bo każdy ma przecież swoje zdanie i gust normalna sprawa, ja ten film oceniam pozytywnie. Akcja ogólnie jest dobra od pierwszej do ostatniej minuty ciągle się coś dzieje. Czas przy nim leci bardzo szybko, w sam raz na nudny wieczór.
popieram, też obejrzałem film z ogromną przyjemnością, ciągle coś się działo, że aż szło się pogubić, kiedy, co, jak ;) prosty bo taki miał właśnie być, John Cena napierdziela rajdem przez miasto niszcząc wszystko po drodze jak jakiś Shwarzeneger, film warty obejrzenia !
Mi również ten film się podobał. Gdy przed obejrzeniem zobaczyłem jego ocenę spodziewałem się czegoś o wiele gorszego, ale byłem miło zaskoczony. Nie był nudny ani przewidywalny a to już duży plus, jedyna wiadoma była taka że oboje głównych bohaterów przeżyje, ale ciekawie został ujęty sposób w jaki do tego doszło. Ogólnie to polecam, film nie jest zły, ale jednak każdy ma swój gust.
Dokładnie zgadzam się z Tobą, film fajny, typowe kino akcji, ciągle się coś działo aczkolwiek arcydziełem (10/10) bym tego nie nazwała. Końcówka lekko przesadzona.
wychowałem się na Rambo, Commando ,Terminatorze 1,Cobra i tym podobnych i ten film oprócz chamskiego scenariuszowego plagiatu(szklana pułapka 3), może się podobać.Trzeba sobie tylko przypomnieć jak się miało 12,13 czy 15lat wyluzować i w ramach chilloutu obejrzeć.Bezwstydne w swoim przerysowaniu wręcz komiksowym,ogląda się z przyjemnością zupełnie jak kiedyś ww."klasyki",które wtedy były strasznym kiczem,a teraz noszą miano kultowych.