12 rund

12 Rounds
2009
6,3 17 tys. ocen
6,3 10 1 17195
3,8 4 krytyków
12 rund
powrót do forum filmu 12 rund

Po kiego wała WWE wciska tego kloca do filmów?

Zresztą przy takich scenariuszach tylko półgłówki chcą w takich gównach grać.

Wojtek_dpo

ha,ha dobre określenie: klocek xP zresztą taki z niego aktor jak i wrestler a więc:zadufany w sobie, myślący, że coś potrafi -_- podsumowując-> żenująco marny xP

ocenił(a) film na 7
almost_dead

John Cena wcale niejest żenująco marny , wręcz przeciwnie. chłop ma charyzmę i jest doceniany w WWE i da się go naprawdę lubic :) wrestlerem też jest dobrym, nie wspaniałym ale dobrym. niewiem czemu jest tak znienawidzony przez was. tak naprawde jest to godny następca Hulka Hogana w WWE. pozdro dla fanów i antyfanów Johna :)

Walker_

Odczepcie się od Johna Ceny! Co wam u niego nie pasuje, przynajmniej na ringu co wam nie pasuje!!

jojson92

Powiem tak jak zrobiłby to luntek :"przestańcie go krytykować!"

John Cena jest spoko!!!

Domek370

Spoko? Taki klocek, po którym nie widać, żeby się skalał jakąś myślą.

Każdy inny aktor z tego filmu mógłby zagrać tę rolę i wyszłoby rewelacyjnie. Ale film i tak mi się podobał. Kawał dobrego kina akcji.

ocenił(a) film na 7
Wojtek_dpo

A ja lubię obejrzeć takiego mięśniaka w kinie akcji, bo mi się stare, dobre lata osiemdziesiąte przypominają, gdy bohater więcej biegał niż myślał :)

Pinokio1983

Zgadam sie w pełni z pinokio- brakuje mi obecnie prawdziwych następców Arniego czy Stallone- twardych mięśniaków rozwalających całe armie badgay'ów;] Cena może być kimś takim...

Wojtek_dpo

Filmu nie widziales, ale twierdzisz, ze to mega zenada... chyba juz nie musze nic dodawac...

ocenił(a) film na 6
wronex

Jakiś czas temu założyłem drugi post.

http://www.filmweb.pl/topic/1136277/Obejrza%C5%82em+i+si%C4%99+rozczarowa%C5%82e m+pozytywnie.html

6+/10