13. dzielnica

Banlieue 13
2004
7,1 168 tys. ocen
7,1 10 1 167598
5,7 15 krytyków
13. dzielnica
powrót do forum filmu 13. dzielnica

Kto jedzie na 22 kwietnia na premiere B13 w warszawskim multikinie?? Ja się zabieram z łodzi z 3 kumplami, chcemy wystartować w kastingu i pokazać nasze umiejętności przed innymi traceurami :]

użytkownik usunięty
zal214124123123

wasze umiejętności to gówno w porównaniu do naszego teemu PK-PL z wawy przyjedzcie to wam pokażemy na czym prawdziwy parkour polega ja carcara testa i szymon dam wam pożądną lekcje

Elo
Wogole nie moge znalezc nigdzie info na temat jakichkolwiek pokazow z okazji premiery w wawie i tym bardziej info o ich przyjezdzie do polski. Dajcie jakis link bo chcialbym tam sie znalezc..

Pozdro

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Nie wiem Kto pisał w imieniu grupy PK-PL ale na pewno nie był to nikt z nas.
Jeżeli chcesz nam frajerze popsuć opinie to zgłoś się do mnie osobiście to sobie porozmawiamy.
To że jakiś frajer napisał coś w imieniu naszej grupy to nie znaczy że trzeba od razu tak na nas jechać.

użytkownik usunięty

he he he teteu narobił sobie wrogów :D ......................

użytkownik usunięty

To prawda ktoś poprostu podzszył sie pod nas !!! Nikt z naszej grópy by nic takiego nie napisał !!! I to jest lipa bo przez neta nie wiadomo kto pisze !!!
Pozdro

użytkownik usunięty

Ja mogę mieć wrogów, ale taki podkopywanie dobrego imienia mojego i grupy PK-PL to zwykłe frajerstwo.

użytkownik usunięty

Jak ten kolo jest taki cwany to niech sie do nas zgłosi !!!
Nasz team PK-PL nie uważa sie za najlepszych zanmy ludzi którzy sa lepsi od nas a to że jakkis pajac pisze posty podszywając sie podnas to h*J mu w D***e

użytkownik usunięty

eee ee powinno być CH*J "CH" a z tym podkopywaniem to chyba ktoś znajomy skoro wasze ksywki wymienił........