Film b. mi sie podobal, szybka akcja, calkiem fajna fabula, muzyka tez niczego sobie. Znakomita forma rozrywki. Dobra pozycja na wieczor w meskim gronie przy piwku. Powinien sie wam spodobac. Jednak nie spodziewajcie sie jakiegos bardziej ambitnego kina, poprostu jest to zwykly lekki film. Polecam.
dla dzieci to nie jest film na pewno, dużo strzelania i krwi,ale widziałam bardziej drastyczne,jest taki bez przesady.aha i uważam ,ze jak na lekką rozrywkę to jest to film równie dobrze dla babeczek,oglądałam ja i moja przyjaciółka i podobało nam się (chyba za sprawą panów grajacych główne role;))
A moja kolezanka widziała do chyba z 15-17 razy i jest całkcie nim pochłonieta ...
i wcale nei jest "blachą" bo jej chłopak jeździ MZK =P
ale ok ... czy film jest pełen przemocy ,krwi itp ...
Pewnei jest ...ale chyba tyle samo jest w Atomówkach =) , róznica
jest w tym ,ze w 13 Dzielnicy dochodzi do tego widok kokainy ( super scena;) i zart(y) na temat sexu.
po pierwszym obejrzeniu miałam ochote to zrobić drugi raz ^^ aż się zdziwiłam że tak spodobał mi się taki film akcji, wszyscy świetnie się tam ruszali ;) polecam :)
nie jest to cos szczegolnego ale, nie powiem bym sie nudzil ogladajac go taki przecietniak z szybka akcja, wieloma walkami i tego typu rzeczami 5/10
Sorry, ale dlaczego bardziej dla facetów??? Jestem fanką Davida Belle i Cyrila Raffaelli, ponieważ kocham Le Parkour (po raz pierwszy pokazany w filmie Yamakasi), który został wymyślony właśnie przez Belle. Nie rozumiem, dlaczego Wy - faceci uważacie, że jak gdzieś się biją, strzelają lub robią efektowne tricki, to odrazu bardziej dla Was. Przepraszam za wyrzuty, ale trochę mnie to zbulwersowało.
Pozdrawiam:)