a morał z tego taki że jak sie jest tempakiem i downem z trepanacją czaszki to chce się być psem a w dodatku psem widmo
Psie widmo, a jaki Ty tam morał "intelektuailisto" znalazłeś ? Film z założenia jest rozrywką i dopatrywania się jakiejś głebi w nim świadczy o braku twojej wiedzy na temat filmów.
Nawet rozrywka powinna być inteligętna. Ta nie jest.
O to garść komunałów z tego filmu: "Jednak zawsze znajdą się tacy jak ja,którzy uważają, że prawo jest równe dla wszystkich.", "Chcę, aby prawo było jednakowe dla wszystkich.", "Wolność, równość, braterstwo, tego mnie uczyli.", "Prawo w naszym kraju jest jednakowe dla wszystkich." itd. Brakło tylko łopotającej na wietrze flagi...
"We're all living in Amerika
Amerika ist wunderbar!"
Masz absolutną rację. Piwo dla tego pana.
wydaje mi się że niebardzo kapujesz przesłanie tej piosenki... ona ma ośmieszać usa, gdybyś znał R+ to byś to wiedział
Przeanalizuj moją i poprzedzającą moją wypowiedź. Choć muszę się się zgodzić z moją koleżanką, że owe hasła są bardziej Francuskie niźli Amerykańskie, lecz to USA jest naszym światowym "wprowadzaczem porządku i ładu". Autorowi tego tematu chyba chodzi o to, że owe hasła są dość naiwne (acz jak najbardziej poprawne pod względem moralności deotologistycznej) i skierowane do ludności oglądającej szybkie kino - w ramach wpajania wartości w dość mało moralnym świecie współczenym.