ale głupiet to jak cholera, ale weź tu wymyśl coś sensownego do biegania po dachach
Chociaz kiedys tez uprawialem PK i jest to spoko sport to jak widze takich typkow to az mi glupio ze ktos o IQ = 0 tez go uprawia...
No i oczywiscie zgadzam sie a Analogiem Cyril i Belle robia fajne tricki i znaja sie na rzeczy ale film wysokich lotow to nie jest bo faktycznie ciezko jakas fabule pod PK ulozyc...
Film jest genialny i tylko idiota patrzy na fabułe przy produkci tego typu. Ja oczekiwałem akcji, LP i dostałem to. Trudno, żeby skakali tak we Władcy Pierścieni po kamieniach :/ . Ale nie przejmujcie się, może kiedyś zrozumiecie, że takie filmy są jak najbardziej potrzebne. Popieram "Gościa" mówi prawde
Coś mi sięzdaję, że ty jesteś tym 'gościem', tylko, że teraz się zalogowałeś, dyskusja o 'genialności' tego dziełka, to faktycznie strata czasu, gdyż widzę, że pojęcie 'genialności' masz wielce oryginalne, film bywa rozrywką, bywa i sztuką, wszystko da się znieść, tylko aby nie ogłupiał i nie był czystym wyciskaniem kasy (w tym przypadku na modzie tego dyskusyjnego 'sportu', oglądałem ostatnio dokument o grupie Francuzów, którzy 'biegali' po znanych budynkach w Londynie, nie wspomnę, że na żywca było to nudne i pozbawione krzyty artyzmu, ale kolesie mieli do tego strach w oczach, że by się gdzieś nie wykrznić), fabuła tego filmu robi wrażnie napisanej w kwadrans przy kuflu piwa i jest obrazą dla w miare rozgarniętego widza, faceci swymi akrobacjami bronią ten film, ale nie czynią go napewno 'genialnym'
No doskonale wiem co to jest IQ, wlasnie to czego masz stanowczo za malo o czym swiadcza Twoje wypowiedzi... I ku tWOJEMU zdziwieniu wcale nic sobie nie zrobilem tylko za duzo obawiazkow w szkole mam wiec musialem przerwac, a akurat zima nie chcialo mi sie kaski na sale marnowac wiec sama z siebie sie jakos zakonczyla przygoda z PK...
Zrestza czytaj dokladnie co pisze i wez sobei zobacz wszytskie komentarze do tego tematu bo wczesniej tez juz jeden zalozylem... Cyril i Belle wymiataja i tricki oraz technike maja swietna ale fabula filmu jets do dupy. Wiadomo ze jak idziesz na ten film to sie patrzy na tricki a nie na fabule ale jak oceniamy produkt to trzeba sumowac calosc. Dlatego akrobacie 10/10 ale fabula 5/10 i gdzies tak film zasluguje na 7/10.
To tak jakbys powiedzial ze jakis film jest zajebisty bo postacie maja super makijaze i w zadnym takich extra nie zrobili i nie nalezy patrzec na fabule ale na charakteryzacje bo ty sie np. interesujesz make-upem... Produkt oceniamy w calosci.
A w ogole jak jestes taki mastha i wymiatasz to zarzuc jakis swoj filmik i zobaczymy bo znajac zycie to przeskoczysz murek 50cm i myslisz ze jestes jak Belle :P Male psy szczekaja najglosniej...
Poza palm spinem to nic tam ciekawego nie robisz...
Logiczne chyba ze filmiku nie mam jak nie cwicze:]
Ale musze przyznac, ze film i tak nijak pokazuje umiejetnosci bo nakrecic cos sensownego zeby bylo jakos poskladane jest ciezko i nie da sie zbytnio ocenic co tam kto umie... Ale przynajmniej widze ze nie jestes pierwszym lepszym frajerem z ulicy ktory mysli ze skacze jak profesionalista tylko faktycznie cwiczysz...
nigdy nie mówiłem że wymiatam o le parkour dowiedzialem sie już jakiś czas temu ale ćwiczyć zaczałem dopiero od tego roku filmik jest pierwszym filmikiem więc jaki jest wszyscy widzą....
Panie gość, idź szczekaj gdzie indziej. Może ktoś Cie kiedyś etykiety nauczy. Fajnie że masz hobby ale uspołecznij się.