W tym filmie nic konkretnego nie ma, fabuła która pojawia sie w setku filmach. Francuzi se myślą ze jak w filmie ktos pojezdzi fajną bryka,polata po scianach, jak jakis przehoj rozawali sam 30 gosci, i sie przy tym nie spoci, to musi byc swietny. skonczyła sie moda na te liczowate filmy, kiedys fajne były westerny, ale teraz widz jest bardziej wymagający, chce oglądać filmy które zapadną w pamięci, filmy na których trzeba myslec. PROSTE
stary ten film nie powstal zeby pokazac jakas ciekawa historie. to jest film ktory ma pokazac rzeczy niemozliwe dla zwyklych ludzi. Czyli Le parkour. Przeslanie tego filmu ma byc takie "Le PARKOUR" i basta.
zgadzam się w 100% film dla młotów wypranych z mózgu kompletne zero 0/10 (szkoda ze mogłem wystawić tylko ocene 1/10)
Jest żałosny wiesz? Oczywiście najłatwiej jest krytykować coś czego się nie rozumie. Ja jak jeszcze nie trenowałem parkour uważałem że ten film jest średni ale potem dopiero zobaczylem ile jest pokazane w tym filmie.
no prosze i znalazł się młot
może lepiej zacznij oglądać filmy dokumentalne o freerunerach czy parkourach a nie to, bo naprawde o wiele więcej lepszego skakania widziałem w filmach dokumentalnych niż tutaj
Fabuła filmu jest beznadziejna, to prawda. Ale dla fanów tego sportu film może być dobry ze względu na pokaz umiejętności Davida Belle, na pewno odbierają ten film inaczej niż niektórzy "znawcy" filmów.
...........................zgadzam sie z Camillusem. Wszyscy co mowia ze film jest dla mlotow to chyba mowia o samym sobie.
hmmm......zastanawiające tylko że Camillus anie w przenośni anie w prost nie mówił o tym ze "ze film jest dla mlotow to chyba mowia o samym sobie."
"Ta oto wypowiedzia udowodniles ze jestes mlotkiem"
jakie masz argumenty udowadniające teze, na to że wypowiedz udowadnia a jakie że ta wypowiedz udowadnia młotka, wyciągnięte z powietrza, jak twój poprzedni wniosek
"Jednak mialem troche racji"
o jej czuje się spompowany powietrznymi opiniami
Moje argumenty sa przeciwstawne do twoich antagonistycznych i pobierznych sentecji co do tego filmu. pozdro i parkour i mlotkow
"pobierzych" z kogo ty konia robisz, w filmie niema kompletnie nic głębszego więc jak można zrobić głęboką, wnikliwą, nie pobieżną sentencje o nim, no naprawde 8-|
ktoś kiedyś powiedział: "...Tylko dwie rzeczy są nieskończone, wszechświat i ludzka głupota. Mam wątpliwości co do wszechświata..." a ktoś drugi: "...Na szczęście w niektórych przypadkach rozszerzanie głupoty nie jest tak pewne jak rozszerzanie się wszechświata..."
jak na razie ilorazem prześcignęłaś nawet fabułę tego filmu