4,1 76 tys. ocen
4,1 10 1 75805
2,7 24 krytyków
1920 Bitwa Warszawska
powrót do forum filmu 1920 Bitwa Warszawska

Po obejrzeniu zwiastuna 3D przed HP jestem pozytywnie zaskoczony bo jak Polskę to pozytywnie to wyglądało, lepiej niż efekty 3d w HP, Thor, Piratach i jeszcze kilku innych pseudo naciągaczach na 3d.

ocenił(a) film na 3
redman23

Nie sposób się nie zgodzić:) Efekty jak na polski film zapowiadają się genialnie, na poziomie bardzo dużych zagranicznych produkcji, zobaczymy jak to będzie finalnie.

redman23

W końcu nie byle kto robił zdjęcia - Idziak zna się na tej robocie.

redman23

dokładnie to samo chciałam napisać: najpierw zwiastun "Bitwa warszawska 1920", potem HP - porównanie i... efekty na tym samym poziomie, chociaż w "Bitwie" zrobiły na mnie większe wrażenie, być może dlatego, że to polski film? i po HP bym się tego spodziewała, a po polskiej produkcji nie? :)

ocenił(a) film na 2
szalonawiertarka

efekty na tym samym poziomie? to w HP było w ogóle jakieś 3D?

redman23

Też widziałam zwiastun tuż przed HP i na mnie zrobił duże wrażenie. Widziałam kilka filmów w 3D, ale "Bitwa.." wydaje się o wiele od nich lepsza pod względem technologii. Przekonamy się we wrześniu.

Cosette_2

to bedzie chyba najwiekszy plus tej produkcji - jakosc obrazu 3d

redman23

Nie mogę się doczekać premiery tego filmu.. ciesze się, że w końcu ktoś odważył się nakręcić filmm w Polsce w 3D. W kinie zrobił na mnie wrażenie. :)

camelflo

Noo, bez kitu. Oglądałem zwiastun przed Piratami i zrobił na mnie mega wrażenie! :) Cały zwiastun był w efektach, których w piratach było może z 3!

ocenił(a) film na 1
Hadrian33

Zwiastun "Piratów..." też był cały w efektach.

redman23

Super, że ten film jest w ogóle w kolorze! Pewnie PiSiory, Rydzyk i Natanek dały na niego pieniążki :)) Będzie super kinko dla napompowanych fanów biało-czerwonej flagi i krajowych grup odtwórczych ;]

ocenił(a) film na 5
fe7ch

Nie ma co, Olbrychski pierwszy pisowiec. Na szczęście nie będziesz musiał tego oglądać. Podobnie jak nie musisz tu wchodzić i pisać swoich g*wno wartych komentarzy, ale widać nie masz nic lepszego do roboty.

sarmata88

Jakby było tu "lubię to" to bym Ci je dała .

sarmata88

LUBIE TO :)

ocenił(a) film na 5
scigall

hehe, popieram sarmatę

sarmata88

Mam ochotę tutaj wchodzić i oglądać wpisy ludzi o tak inteligentnych nickach jak Twój ;)

redman23

3D się zapowiada świetnie. Natomiast fabuła dużo gorzej.

ocenił(a) film na 3
redman23

Zgadzam się, 3D wypadło bardzo dobrze, ale i tak go nie lubię. Może dlatego, że muszę podtrzymywać okulary przez pół filmu, bo mam dwie pary na nosie? Głupie efekty, nie dla mnie, jednak może przyciągną innych.

ocenił(a) film na 6
Valixy

Ja widziałem ten pierwszy, nieobrobiony zwiastun który i tak w 3D był genialny to ten nowszy zwiastun w 3D musi być meeeegagenialny!

redman23

zrobić 5 min trailer w super jakości 3D to nie sztuka kwestia czy film dorówna trailerowi

@fe7ch
głupszego cie rodzice nie mogli zrobić

Ya Qb

@YaQb, mnie nie ale Ciebie głupszym zrobić się udało ;))

redman23

3D to wyciąganie kasy nie sprawdza się w filmach nie zrealizowanych w komputerze. Rozumiem, że się szuka sposobu żeby zachęcić ale dlaczego mamy płacić za coś co nie jest lepsze więcej. Powinien zawsze być wybór.

ocenił(a) film na 7
generaljack

CZEKAŁEM NA TAKI FILM Z POLSKI!!!!1111onejeden!
Nareszcie! Man nadzieje, że pokarzą dzielnych Polskich żołnierzy wbijających bagnety w piersi bolszewikom na tle biało-czerwonej flagi łopotającej na wietrze!
Fabuła... no cóż, nie liczę na wiele. Mam nadzieję, że będzie chociaż spójna. I tak wiem, jak ten film się skończy :)
Zwiastun wymiata, a w szczególności w 3D! Będzie niezłe widowisko. I ślubuję wszem i wobec, że jeżeli film mnie nie zawiedzie, to ma u mnie 8+ jak bite w pysk!