4,1 76 tys. ocen
4,1 10 1 75812
2,7 24 krytyków
1920 Bitwa Warszawska
powrót do forum filmu 1920 Bitwa Warszawska

Hej nie oglądałem jeszcze "Bitwy..." a zastanawiam się jak to wyglądało pod względem obrazu 3D ?? Nie czytałem na filmwebie zbyt dużo pozytywnych opini na temat tego filmu ale może choć pod tym względem coś z tego wyszło??

ocenił(a) film na 5
badask_madafaka

Pod tym względem nie jest źle. Jeśli chodzi o efekty to chyba nie można narzekać.

Ketjak1

No wlasnie, oplaca sie isc na 3d czy to tylko przeszkadza w ogladaniu? Bo slyszalem opinie, ze podczas scen walk nie jest zbyt ciekawie...

ocenił(a) film na 5
Charnooh

Moim zdaniem 3D tutaj w niczym nie przeszkadza.

ocenił(a) film na 7
Ketjak1

Oglądałem wczoraj w 3D. Przyznam szczerze że 3D w tym filmie jest najlepsze jakie widzialem. Lepsze i więcej jest także efektów niż w zagranicznych filmach. Co do scen bitew to nie jest źle, jak dla mnie nie przeszkadzało to bardzo, a czasami dało fajne efekty. Prawdą jest że obraz nie jest rozmyty podczas ruchu jak w TV a bardziej zsekwencjonowany, jeszcze sie nie przyzwyczailem. Osobiscie polecam film

ocenił(a) film na 5
marcin_filmweb

Masz rację, jeśli chodzi o 3D i efekty specjalne to jest to jeden z największych plusów tego filmu.

marcin_filmweb

Tak. Jeśli chodzi o trójwymiar, to chyba niczego lepszego do tej pory nie było w kinach.

Charnooh

Ten film nadaje się do oglądania wyłącznie w 3D. W 2D staje wręcz jednowymiarowy ;)

ocenił(a) film na 9
badask_madafaka

3D najlepsze jakie do tej pory oglądałem

ocenił(a) film na 2
Hans

To prawda że jesteś trollem?

ocenił(a) film na 9
Irry

widzę swój swojego pozna ;> ale na pewno jestem przeciwnikiem tych wszystkich pseudo znawców kina przesiadujących na forum filmu, który im sie nie podobał a mi tak.

ocenił(a) film na 2
Hans

czego się denerwujesz, tylko pytam...

ocenił(a) film na 9
Irry

a czy ja się denerwuje tylko odpowiadam przecież nic brzydkiego nie powiedziałem że po prostu mam zamiar bronić tego filmu

Hans

No no.. to bede sie musial przejsc na to w 3d w takim razie :)

ocenił(a) film na 6
Charnooh

byłem na 3D i chyba byłoby lepsze 2D. Film gorąco polecam.