Hej nie oglądałem jeszcze "Bitwy..." a zastanawiam się jak to wyglądało pod względem obrazu 3D ?? Nie czytałem na filmwebie zbyt dużo pozytywnych opini na temat tego filmu ale może choć pod tym względem coś z tego wyszło??
Pod tym względem nie jest źle. Jeśli chodzi o efekty to chyba nie można narzekać.
No wlasnie, oplaca sie isc na 3d czy to tylko przeszkadza w ogladaniu? Bo slyszalem opinie, ze podczas scen walk nie jest zbyt ciekawie...
Oglądałem wczoraj w 3D. Przyznam szczerze że 3D w tym filmie jest najlepsze jakie widzialem. Lepsze i więcej jest także efektów niż w zagranicznych filmach. Co do scen bitew to nie jest źle, jak dla mnie nie przeszkadzało to bardzo, a czasami dało fajne efekty. Prawdą jest że obraz nie jest rozmyty podczas ruchu jak w TV a bardziej zsekwencjonowany, jeszcze sie nie przyzwyczailem. Osobiscie polecam film
Masz rację, jeśli chodzi o 3D i efekty specjalne to jest to jeden z największych plusów tego filmu.
widzę swój swojego pozna ;> ale na pewno jestem przeciwnikiem tych wszystkich pseudo znawców kina przesiadujących na forum filmu, który im sie nie podobał a mi tak.
a czy ja się denerwuje tylko odpowiadam przecież nic brzydkiego nie powiedziałem że po prostu mam zamiar bronić tego filmu