Moim zdaniem nie ma co zbytnio wymagać od niektórych aktorów, to był film o wydarzeniu historycznym o bitwie Warszawskiej. Wątek miłosny jest tu bardzo poboczny co strasznie mi się podoba. Ogólnie warto to zobaczyć, niestety cena biletów weekendy odstrasza ;/
Jeśli ceny w weekendy odstraszaja to jak mogłeś go widzieć skoro właśnie w weekend jego premiera w kinach???? Trailery oglądałeś? Film powinien mieć tytuł: "Natasza Urbańska -terminator -1920"
Stać mnie na bilet ;] chodziło mi ogólnie o to że ceny biletów dla przeciętnego zjadacza chleba są bardzo wysokie, Cinema City bilet Normalny po godzinie 19.00 koszt 29 zł wtf? Ulgowy koszt 24. Masakra.
Najbardziej przyczepiłbym się do muzyki. Jakoś nie bardzo odpowiadała scenom, które miała opisywać. I niespecjalnie pasowała mi ta "międzynarodówka", chyba trochę za dużo jej było. Poza tym, bardzo dużo czasu spędzam na wschodzie i mam nieco pojęcie o tym, co w Rosji lat 20 śpiewano i co mogli nucić, bądź śpiewać bolszewicy. Ale ogólnie film spoko.
Ja przebywam w miarę sposobności na Ukrainie, we Lwowie, ale to prawie jak w Polsce :) Co do muzyki zgodzę się z Tobą greysnake. Mnie jedynie nie podobał się rozdmuchany wątek estradowy z Panią Urbańską, w tym miejscu wystarczyło dać kilka scen z jej udziałem na "deskach". Poza tym film fajny, nie ma co narzekać na 3D. Pozdrawiam