4,1 76 tys. ocen
4,1 10 1 75812
2,7 24 krytyków
1920 Bitwa Warszawska
powrót do forum filmu 1920 Bitwa Warszawska

Moim zdaniem nie ma co zbytnio wymagać od niektórych aktorów, to był film o wydarzeniu historycznym o bitwie Warszawskiej. Wątek miłosny jest tu bardzo poboczny co strasznie mi się podoba. Ogólnie warto to zobaczyć, niestety cena biletów weekendy odstrasza ;/

ocenił(a) film na 1
enduro89

Jeśli ceny w weekendy odstraszaja to jak mogłeś go widzieć skoro właśnie w weekend jego premiera w kinach???? Trailery oglądałeś? Film powinien mieć tytuł: "Natasza Urbańska -terminator -1920"

ocenił(a) film na 8
Arek12345

Stać mnie na bilet ;] chodziło mi ogólnie o to że ceny biletów dla przeciętnego zjadacza chleba są bardzo wysokie, Cinema City bilet Normalny po godzinie 19.00 koszt 29 zł wtf? Ulgowy koszt 24. Masakra.

ocenił(a) film na 5
enduro89

Najbardziej przyczepiłbym się do muzyki. Jakoś nie bardzo odpowiadała scenom, które miała opisywać. I niespecjalnie pasowała mi ta "międzynarodówka", chyba trochę za dużo jej było. Poza tym, bardzo dużo czasu spędzam na wschodzie i mam nieco pojęcie o tym, co w Rosji lat 20 śpiewano i co mogli nucić, bądź śpiewać bolszewicy. Ale ogólnie film spoko.

ocenił(a) film na 8
greysnake

Ja przebywam w miarę sposobności na Ukrainie, we Lwowie, ale to prawie jak w Polsce :) Co do muzyki zgodzę się z Tobą greysnake. Mnie jedynie nie podobał się rozdmuchany wątek estradowy z Panią Urbańską, w tym miejscu wystarczyło dać kilka scen z jej udziałem na "deskach". Poza tym film fajny, nie ma co narzekać na 3D. Pozdrawiam