4,1 76 tys. ocen
4,1 10 1 75805
2,7 24 krytyków
1920 Bitwa Warszawska
powrót do forum filmu 1920 Bitwa Warszawska

Ja myślę ,że ogromny błąd zatrudniać aż tak znanych aktorów do tej produkcji...myślę ,że scenariusz i praca statystów oraz kaskaderów będzie tutaj kluczowa.Zakładam ,ze do końca tego roku średnia uformuje się na poziomie 6,4-7,1.Myślę ,że fiom będzie niezły ,ale nie sądzę ,że będzie to arcydzieło.Ale do kina pójdę na pewno ,bo od 9 roku życia pasjonuje się miliatriami.

ocenił(a) film na 3
Heroes222

Też mam takie odczucia. Wiadomo, że nie będzie to arcydzieło jak z Fabryki Snów, ale może chociaż będzie zasługiwał na to 7. Dla mnie osobiście dużym błędem było zatrudnienie Nataszy Urbańskiej. Aktorka z niej żadna, a we mnie osobiście, sama nie wiem czemu, wzbudza irytacje, gdy bierze się za podbijanie polskiego kina.
Też pójdę do kina ze względu na pasję i zamiłowanie do historii. Mam tylko nadzieję, że nie będę musiała wylewać pomyj na ten film ;)

Iskra01

W pełni się z Tobą zgadzam... A Natasza Urbańska obsługująca karabin maszynowy w zwiastunie sprawiła, że zastanawiam się, czy film obejrzeć... (no dobra przesadzam, kiedy ona się pojawi, zamknę oczy) A marzy mi się coś przynajmniej na poziomie Potopu (oczywiście mając na uwadze czasy, w jakich filmy powstają).

ocenił(a) film na 5
Heroes222

Jeśli sceny batalistyczne będą bardzo dobre, to mi wystarczy.