4,1 76 tys. ocen
4,1 10 1 75805
2,7 24 krytyków
1920 Bitwa Warszawska
powrót do forum filmu 1920 Bitwa Warszawska

Urbańska strzelająca z karabinu? Anteny telewizyjne na dachach budynków? Wszystkie te i zapewne jeszcze wiele innych atrakcji tylko w polskim filmie, oczywiscie w 3D.

ocenił(a) film na 7
Maniek2008

Mnie też Urbańska waląca z maxima trochę rozbraja, ale przecież nie zapominaj, że takie dziewczyny jak ona we Lwowie łapały za karabiny i lały Ukrainę aż furczało. Poczytaj sobie o Ochotniczej Legii Kobiet.

Maniek2008

nie rozumiem ludzi, którzy zamiast doceniać to szukają błędów. Ja oglądając zwiastun nawet bym nie zwracał uwagi na takie pierdoły. Czy ty człowieku czytając książki wczytujesz się, czy literówek szukasz ?

erzetjot

Mam tak samo jak ty. Po za tym do premiery mają dużo czasu i błędy poprawią, a walczące kobiety to nic nowego.

Maniek2008

zobaczyłem zwiastun no i faktycznie wpadły mi w oczy anteny na dachu 2.10 min filmu

ocenił(a) film na 3
Maniek2008

Do bandy debili:

cyfrowe wycięcie tych wszystkich anten i innych dupereli jest widocznie mniej kłopotliwe i tańsze niż negocjacje z lokatorami i demontaż tych klamotów na czas zdjęć... w czym problem ?

ocenił(a) film na 3
Richtie

Popieram Richtie ;) Z resztą widzieliśmy dopiero roboczy tailer, więc nie mamy co biadolić.