To oczywista oczywistość - żeby napędzić więcej widowni :) Z tych samych względów mamy Szyca, Olbychskiego itp.
Właśnie, gdyby nie Urbańska na pewno bym na film poszła ale ona mnie po prostu odrzuca od tego... ;/
Urbańska może podoła i Szyc też,ale warto zobaczyć film już dla samej muzyki! Cymes! No i te sceny batalistyczne!
Tak, mnie ona tez odpycha. Sama nie wiem co w niej takiego jest, po prostu jej nie lubie. A co do filmu to 3D mnie odstrasza, jakos nie lubie tak kręconych filmów.
A widzisz a ja się akurat cieszę bo ją bardzo lubię. I bardzo dobrze, że wzięli ją do filmu fabularnego. A nie ciągle seriale...
a czemu ma nie być Urbańskiej?? To jej debiut na dużym ekranie, może się sprawdzi, a po za tym nie widzą nikogo kto by zagrał jej rolę
Pieprzycie farmazony, na film nie idzie się dla jednego aktora. jak aktor coś dobrze zagra to nie ma co się czepiać. zobaczymy
Dokładnie, nie mam pojęcia po co Urbańska... aktorsko i wyglądem przewyższa ją chociażby Żmuda-Trzebiatowska, a i inne aktorski są zdecydowanie lepsze aktorsko chociażby Anna Dereszowska
Szyc? Znowu? eee...
A mi się podoba zestaw aktorski. Bardzo mi się spodobała N. Urbańska podczas show ,,Jak Oni Śpiewają''.
Grali sceny filmu w moim mieście, była wyluzowana dało się z nią normalnie pogadać, nie uważa się za gwiazdę tak jak reszta polskich ,,celebrytów''...