4,1 76 tys. ocen
4,1 10 1 75805
2,7 24 krytyków
1920 Bitwa Warszawska
powrót do forum filmu 1920 Bitwa Warszawska
MaX_20

To oczywista oczywistość - żeby napędzić więcej widowni :) Z tych samych względów mamy Szyca, Olbychskiego itp.

KaczoR_4

dziwne są gusta, mnie oni odpychają.

MaX_20

Właśnie, gdyby nie Urbańska na pewno bym na film poszła ale ona mnie po prostu odrzuca od tego... ;/

werus89

Urbańska może podoła i Szyc też,ale warto zobaczyć film już dla samej muzyki! Cymes! No i te sceny batalistyczne!

ocenił(a) film na 5
werus89

Tak, mnie ona tez odpycha. Sama nie wiem co w niej takiego jest, po prostu jej nie lubie. A co do filmu to 3D mnie odstrasza, jakos nie lubie tak kręconych filmów.

werus89

A widzisz a ja się akurat cieszę bo ją bardzo lubię. I bardzo dobrze, że wzięli ją do filmu fabularnego. A nie ciągle seriale...

MaX_20

Urbanska się przyda, ale po co Olbrychski?

ocenił(a) film na 3
HRA

a czemu ma nie być Urbańskiej?? To jej debiut na dużym ekranie, może się sprawdzi, a po za tym nie widzą nikogo kto by zagrał jej rolę

ocenił(a) film na 5
HRA

chyba na odwrót

Valeriusz

Pieprzycie farmazony, na film nie idzie się dla jednego aktora. jak aktor coś dobrze zagra to nie ma co się czepiać. zobaczymy

ocenił(a) film na 1
MaX_20

Dokładnie, nie mam pojęcia po co Urbańska... aktorsko i wyglądem przewyższa ją chociażby Żmuda-Trzebiatowska, a i inne aktorski są zdecydowanie lepsze aktorsko chociażby Anna Dereszowska

Szyc? Znowu? eee...

Unibet_78

A mi się podoba zestaw aktorski. Bardzo mi się spodobała N. Urbańska podczas show ,,Jak Oni Śpiewają''.
Grali sceny filmu w moim mieście, była wyluzowana dało się z nią normalnie pogadać, nie uważa się za gwiazdę tak jak reszta polskich ,,celebrytów''...

MaX_20

Spoko, Urbańska ma przygotowany tekst, o ile nie wygłasza swoich złotych myśli, a mówi to, co jej napisali, jest do zniesienia ;).