tak to wlasnie jst z tymi polskimi filmami ledwo wlacze tv i od razu widze reklamy bitwa warszawska film dekady itp itp i prosze bardzo pozniej rozczarowanie . historia lubi sie powtarzac :D no coz.... 
film wcale nie jest przereklamowany bo spokojnie może konkurować na zachodzie z hollywoodzkimi produkcjami no ale jak się ktoś spodziewa głębi psychologicznej filmu "Siedem" w połączeniu z akacją "Szybcy i wściekli" no to potem tak uważa.
tak samo jak tamto subiektywnie twoje nie mające nic wspólnego z rzeczywistością
mam prawo myslec co chce? mam i nikt nie ma prawa krytykowac mojej oceny oceniam tak i koniec :) kazdy oceenia jak chce mamy juz wolny ktaj i kazdy moze wyrazic swoja opinie :D i bede pisać co uwazam na temnat tego filmu
rzeczywiscie moze konkrurowac: szczegolnie w scenach jak lataja ciala przy kazdym wybuchu bomby czy pociksu. w kinach amerykanskich tez tak lataja. Moglby konkrurowac kto wyzej lata i jest odrzucany przy wybuchu (tatalna porazka scena bitwy na cmentarzu i jeszcze latajacace nagrobki :D -pogromcy mitow na discovery mieli by ubaw przy sprawdzaniu czy takie rzeczy sa mozliwe). fabula mierna, efekty 3D mierne ( sceny walk po prostu nie widac, i zblizenia na urbanska takie ze widac jej na twarzy kazda zmarszczke), w ogole efekty mierne, scenariusz mierny. PORAZKA i szmira