Film całościowy mógłby być bardzo dobry, gdyby nie jeden, niestety dość istotny szczegół. A
mianowicie Natasza Urbańska i jej skandaliczna, wręcz żałosna gra aktorska. Była tak
sztuczna, że po prostu nie byłam w stanie tego spokojnie oglądać. Widząc ją przypomniały
mi się takie przedstawienia z podstawówki, gdzie wszyscy są tak zdenerwowani, że
ograniczają się tylko do wydukania swojej kwestii i zejścia ze sceny. Tak własnie i ona
zagrała. Zero uczuć na twarzy, a przynajmniej tych wyglądających prawdziwie.
Nigdy nic nie miałam do Nataszy Urbańskiej, ale dzisiaj po seansie mówię szczerze, że po
prostu zepsuła film.
Tyle.
Wcale nie zepsuła filmu bo sceny z nią to łącznie ok 15 min na 105 min trwania filmu więc wyolbrzymiasz jak wszyscy którzy mają dziwny uraz do Urbańskiej.
Hans, jesteś opłaconym klakierem czy jak? Oglądałeś ten film?Mam wrażenie , że wyssałeś z palca swój zachwyt nad obsada aktorską.
Hahah Hans widzę,że ciśnesz po wszystkich nieźle... Czy Ty naprawdę nie potrafisz zaakceptować odmiennego zdania innych? Film niestety jest słaby, fabuła jest nudna, ogólnie film przewidywalny ;/ Urbańska pomimo tych 15 min które spędziła na ekranie nie pozostawiła dobrego wrażenia,bo ona zwyczajnie NIE UMIE GRAĆ. Też mi przykro z tego powodu :( Nadal nie mogę zrozumieć jak oni mogli ją obsadzić w tym filmie bo patrząc na jej dorobek artystyczny to śmiać mi się chce. Efekty 3 D były słabe, ogólnie tylko momenty walki dobre, jak na polski film mogą być.
,,Film przewidywalny" - no raczej trzeba się było spodziewać, że Polacy wygrają.
"Efekty 3 D były słabe"
Boże widzisz i nie grzmisz !!! Co za maruderstwo, malkontenctwo i subiektywne zakłamywanie rzeczywistości :/ Najlepszy film 3D jaki oglądałem w sensie najlepsze efekty 3D czyli ta głębie i przestrzeń obrazu jak w żadnym innym a ona będzie mówiła że 3D słabe Nie no trzymajcie mnie. Chodziłaś na specjalne lekcje narzekania czy tak masz od urodzenia? Wiem że narzekanie to nasz Polska specjalność ale są pewne granice i właśnie je przekroczyłaś :/
Oj ja narzekam? Mówię co widzę, jest naprawdę wiele lepszych polskich fimów, które wprost uwielbaim! Wolałabym 100 razy oglądać Pana Tadeusza, lub przecztać książki na temat bitwy 1920 niż nudny film 3 D dla ograniczonych ludzi. Zresztą jak widać nie tylko ja mam takie zdanie dotyczące tego filmu, wystarczy spojrzeć na średnią ocen.