2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273472
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

LOL.Oczywiscie tylko w naszym wspanialym kraju buduje sie nowe drogi i stawia nowoczesne stadiony! A wszystko po to że w roku 2012 to wszystko efektownie zostało zniszczone w poteżnej globalnej katastrofie hahah...
Ja juz kupilem szampana i chlodzi sie na 2012.Chyba jeszcze dokupie jakies fajerwerki zeby bylo bardziej koloro kiedy nas wszystkich szlag trafi,bo tak własnie bedzie!Popatrzcie na goscia z mojego avatara;On juz wie co sie swieci i dlatego sie smieje,poprostu ma juz wyjebane na wszystko.Bo tak jak kazdy nowy Papież tak i ten poznał tajemnice konca swiata i wie jak skonczy ludzkosc.Jan Paweł 2 tez o tym wiedział i zabrał te tajemnice ze soba do grobu,ale nie na dlugo.Rok 2012 nadchodzi wielkimi krokami
LOL

Glock

Stary nie wiem czy ty sobie żarty stroisz czy poważnie piszesz ale pisanie takim sposobem o papieżach to zakrawa na ludzkie pojęcie. Masz w ogóle szacunek to świętości???? Według mnie nie. I jeszcze jedno: TO NIE JEST FORUM DO STROJENIA SOBIE ŻARTÓW TYLKO DO PISANIA NA TEMAT FILMU

OozoruGoku

A tam, trochę dystansu kolego. Założyciel tematu całkiem sensownie ujął to co nie ma sensu, czyli kataklizm 2012.

toporminator

Dystans dystansem ale dlaczego przytoczył przykłady świętości???? Trochę głupio postąpił jak dla mnie. Mógł przytoczyć inne przykłady

Glock

Za mojego zycia juz 8 razy miał byc koniec swiata. Srednio co 4 lata wypada jakis termin straszliwy. A to Nostradamus, a to biblia, a to koniec tysiąclecia, a to 666 w dacie, a to nuklearna zagłada, a to ocieplenie klimatu, a to ebola, a to grypa, a to Prorok Lebioda. Mistrzami swiata w wynajdowaniu takich dat są media, które niezłą kasę na tym trzepią. A Ty koniecznie kup sobie ponton, strój płetwonurka i zapas konserw. Bo wiesz! 2012 nadchodzi.

Minions

Aaaa no i Świadkowie Jehowy, Ci zawsze mają jakąś datę zagłady w zanadrzu :D

Minions

Hehe. Gratuluję. Ująłeś to naprawdę w zabawny sposób. Miałem z tego pozytywny polew hehe. A z pontonem, strojem i resztą to już rzeźnia na całego. Widać ze masz do tego duży dystans i tak trzymać

ocenił(a) film na 8
Glock

Kurde stary nie wiem co Ty palisz... skąd bierzesz towar?