Efekty nie tylko świetne ale zajebiste i śmiem twierdzić że żadna produkcja w tym roku niema startu z efektami specjalnymi z tym filmem.
Dokładnie! Po obejrzeniu dwa razy Transformers 2 mówiłem do siebie: łał,co za zajebiste efekty! A potem zobaczyłem na kompie zwiastun do 2012 i mnie rozjebało! W kinie dostanę pewnie orgazmu;p
To ja miałem lepiej bo w czwartek rano poszedłem na Transformersów licząc na najlepsze efekty w tym roku, a tu przed filmem puścili ten zwiastun i efekty w Transformersach, choć świetne, nie wydawały mi się już takie niepowtarzalne.
Zobaczyć ten trailer po raz pierwszy na dużym ekranie - bezcenne.
Współczuję tym co widzieli po raz pierwszy na kompie. Czuje że to bedzie jeden z tych filmów (LOTR, Matrix, Transformers, Cloverfield) których nie wypada ogladać nigdzie indziej niż w kinie, po prostu na takie filmy idzie się z powodu walorów wizualnych, fabuła jest ważna ale znacznie mniej niż w innych filmach.
Popieram Twoją wypowiedz,dzisiaj byłem w multikinie na Transformers 2 i trailer tego filmu spowodował u mnie opad szczeny i kilkuminutowy opad z fotela. To jest taki film katastroficzny na który długo czekałem najlepszy z gatunku Pojutrze to za mało bylo dla mnie.Praktycznie po tym trailerze mozna juz powiedziec ze ten film juz ma statuetkę Oscara za efekty wizualne.
słaba fabuła? widziałeś ten film? Jak dla mnie prawdziwy koniec świata, tzn. przebiegunowanie ziemi, do tego przepowiednia majów to oryginalna fabuła.