PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273247
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Niezłe efekty, słaba fabuła, przynajmniej wszyscy giną :)

flymf2

Efekty nie tylko świetne ale zajebiste i śmiem twierdzić że żadna produkcja w tym roku niema startu z efektami specjalnymi z tym filmem.

ocenił(a) film na 2
madmax707

Dokładnie! Po obejrzeniu dwa razy Transformers 2 mówiłem do siebie: łał,co za zajebiste efekty! A potem zobaczyłem na kompie zwiastun do 2012 i mnie rozjebało! W kinie dostanę pewnie orgazmu;p

ocenił(a) film na 7
Vassago

hehe. Film zapowiada się wyk***iscie widowiskowy

ocenił(a) film na 9
Vassago

To ja miałem lepiej bo w czwartek rano poszedłem na Transformersów licząc na najlepsze efekty w tym roku, a tu przed filmem puścili ten zwiastun i efekty w Transformersach, choć świetne, nie wydawały mi się już takie niepowtarzalne.
Zobaczyć ten trailer po raz pierwszy na dużym ekranie - bezcenne.
Współczuję tym co widzieli po raz pierwszy na kompie. Czuje że to bedzie jeden z tych filmów (LOTR, Matrix, Transformers, Cloverfield) których nie wypada ogladać nigdzie indziej niż w kinie, po prostu na takie filmy idzie się z powodu walorów wizualnych, fabuła jest ważna ale znacznie mniej niż w innych filmach.

AUTO

Popieram Twoją wypowiedz,dzisiaj byłem w multikinie na Transformers 2 i trailer tego filmu spowodował u mnie opad szczeny i kilkuminutowy opad z fotela. To jest taki film katastroficzny na który długo czekałem najlepszy z gatunku Pojutrze to za mało bylo dla mnie.Praktycznie po tym trailerze mozna juz powiedziec ze ten film juz ma statuetkę Oscara za efekty wizualne.

ocenił(a) film na 6
flymf2

słaba fabuła? widziałeś ten film? Jak dla mnie prawdziwy koniec świata, tzn. przebiegunowanie ziemi, do tego przepowiednia majów to oryginalna fabuła.

slavia9

Zapowiada się jeden z najbardziej widowiskowych i efektywnych filmów roku... Nie mogę się doczekać premiery.. Jak by go puścili w 3D i miał na niego nie pójść to bym w domu sobie apokalipsę zrobił xD fabuła jest bardzo oryginalna, efekty takie których MATRIX mógł by zazdrościć ;D