oj i to bardzo bo znajac nasze kina i ogolnie ludzi od tej branzy zawsze mamy wszystko z opoznieniem x)) ale fajno ze wkoncu cos nam dali na czas ;DDD
Dokładnie,tym bardziej,że ten film zapowiada się baardzo widowiskowo:) Jeżeli uda im się uniknąć akcji hoolywódzkich xDDD to może wyjść całkiem dobre kino katastroficzne,ale nie wiem czy na miarę choćby Pojutrze:)
Filmy katastroficzne mają to do siebie,że jest super akcja i główni aktorzy walczą o przetrwanie.Jeżeli w 2012 ktoś przeżyje,to nie godny będzie filmu tytułu 2012 xD Już sam pomysł z tą niby Arką Noego mnie irytuję,ale kto wie co z tego wyjdzie.Chciałbym żeby ten film mnie pozytywnie zaskoczył.
Ty dziewczyno zyjesz chyba w innym swiecie... To juz nie te czasy, gdzie na film trzeba bylo czekac szamt czasu ;]. Niestety "Odlot" sie troche nie popisal, ale tak to niemal kazda wielka produkcja u nas jest na czas, badz z lekkim opoznieniem. Wiec bynajmniej nie jest to rzecz, ktora bym sie zachwycal :)
Zapraszam na oficjalną polską stronę tego filmu (http://www.2012-film.pl/) wg niej premiera w Polsce odbędzie się 2 dni przed premierą w Stanach :D Haha, no to tym razem żadnego opóźnienia :P
hłehłehłe wiesz co to ironia jest chłopcze?? ja tak sobie ironizuje cala sprawe z kinem a fakt faktem wiele wiele produkcji mamy z opoznieniem popatrz sobie,popatrz ;DDD