PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273249
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Ziemia poczeka z zapadnięciem się póki nie odjedziesz, bądź nie wystartujesz. Arka nie odpłynie póki jej nie odblokujesz, bo tylko ty to możesz zrobić. Nowy facet twojej byłej żony zginie bo Tobie od początku nie pasował. Twoja książka wydana w 450 egzemplarzach przetrwa koniec świata obok dzieł Da Vinci.
Nawet jak walniesz się w głowę i zemdlejesz pod wodą, to się obudzisz, nie zachłyśniesz i wypłyniesz zdrowy jak ryba.......
Tyle co mogę powiedzieć o tym filmie!

ocenił(a) film na 4
KornFanHead

Dokładnie!
Kiedykolwiek by nie było - zawsze o włos przed śmiercią xD.

ocenił(a) film na 5
_Olinka_

W dodatku giną wszyscy którzy mu nie odpowiadają. Zły rosjanin, który jest sknerą i mało płaci. Nowy facet żony i radiowiec kiedy już powiedział gdzie jest mapa...

ocenił(a) film na 4
KornFanHead

Otóż to xD. Miałam chociaż nadzieję, że ostatecznie coś mu się stanie (albo tę arkę szlag trafi xD), a tu nic... wszyscy happy, wrócił do byłej i tyle XD. A ta jakoś nie przejęła się swoim doktorkiem, który przecież zginął w tak straszny sposób ;>.

_Olinka_

Gdyby główny bohater zginął na początku akcja by stanęła, bo to w końcu główny bohater, nie? A co do tego "o włos przed śmiercią" - tak jest w każdym filmie katastroficznym. Szkoda mi tylko radiowca, naprawdę polubiłam tego gościa i miałam nadzieję, że wezmą go ze sobą. :/

ocenił(a) film na 5
Lunar_Gun

Moim zdaniem powinien przeżyć radiowiec zajadający się korniszonami. Koleś nie dość, że to wszystko przewidział, to miał mapę. Jego śmierć była bezsensowna, bo skoro wiedział o statkach mógł się udać do Chin. A tak zginął i tylko pisarz może wspomni o nim w swojej nowej książce.

ocenił(a) film na 5
KornFanHead

Woody olał system i wolał zginąć

ocenił(a) film na 5
KornFanHead

:-) Sprawa jest banalna. Filmy są kręcone o tych, którym się udało. Historie tych którzy nie przeżyli pierwszej godziny lub zagłada przyszła niespodziewanie są zdaniem producentów nieciekawe.

KornFanHead

Że nie wspomnę o tym,że główni bohaterowie narazili część ludzkiej rasy na wymarcie,po tym jak przez nich zepsuła się furta.A wystarczyło,żeby Chińczyk wziął tylko babcię i brata!