ja również nie oglądałam tego film, więc z pewnością dziś go obejrzę ;) a potem od razu ocena i wrażenia na filmwebie :P
Ja już widziałem. Może jeszcze raz obejrzę. Oglądałem w pojedynkę, ale film w sam raz na to, by zaprosić zaprzyjaźnioną rodzinę do obejrzenia razem. Można bez przerwy na nim gadać. Mężowie np. o tym jaki spinning jest najlepszy na suma, żony - ile octu dać do barszczu z młodej botwinki, dzieci mogą w tym czasie drzeć się i nic się z filmu nie straci, bo jest on o niczym. Jednak efekty czasami dorównują Avatarowi i w kinie domowym odbiór jest super, no i jest tu Amanda Peet co najwazniejsze. Nie zniechęcam - pogoda i tak nie na spacery dzisiaj
Zachęcic też nie zachęciłes:P też nie ogladalam a pamietam ze chcialam pojsc na niego do kina, nie udało i dzis sie przekonam czy miałam czego żałowac;)
No już wiem co miales na myśli ale ogladając w pojedynkę rownież są plusy,myslalam ze sie zasiedze na kanapie z dobrą herbatką a zrobilam sporo rzeczy w domu i dalej film leci,wystarczy zerkac co pare minut i wątku nie da sie zgubic i jeszcze te inspirujące reklamy...;-)
Ale zobaczcie, że normalnie trwa 2h 38min, a w TV 3h 15min = 37 minut reklam. To już lepiej online gdzieś obejrzeć niż się męczyć :P
Ja se sciagnalem bo jakbym na polsacie ogladal to bym zasnal na reklamach jak na "szeregowcu ryanie"
widziałem 2x w kinie, 3 razy na kompie 2 razy w Tv na hbo albo canal+ a teraz oglądam na polsacie. Ehh nigdy mi się nie znudzi
Dokładnie oglądam również z wami ;) Efekty wbijają w fotel po za tym film jest bardzo emocjonalny , realistyczny bez ubarwień i słynnego Amerykańskiego patosu .... no i Czarny prezydent (Obama) bardzo fajne oczko ;)