PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273249
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Dziś

ocenił(a) film na 6

Dziś na Polsacie :) Kto ma zamiar obejrzeć? Ja z pewnością!

ocenił(a) film na 9
mati113

Ja też będę oglądać :)

Sayouri

Ja razem z wami :)

tomik87

oglądam dzisiaj, mimo, iz widzialam ten film 3 razy ;)

mati113

jak się wyrobie to pewnie też się skusze, bo jeszcze go nie widziałam ;)

ocenił(a) film na 4
taalaa

ja również nie oglądałam tego film, więc z pewnością dziś go obejrzę ;) a potem od razu ocena i wrażenia na filmwebie :P

Iwet87

Też chyba będę oglądać :)

Iwet87

no dokładnie :P ciekawe czy dobry?

mati113

Ja już widziałem. Może jeszcze raz obejrzę. Oglądałem w pojedynkę, ale film w sam raz na to, by zaprosić zaprzyjaźnioną rodzinę do obejrzenia razem. Można bez przerwy na nim gadać. Mężowie np. o tym jaki spinning jest najlepszy na suma, żony - ile octu dać do barszczu z młodej botwinki, dzieci mogą w tym czasie drzeć się i nic się z filmu nie straci, bo jest on o niczym. Jednak efekty czasami dorównują Avatarowi i w kinie domowym odbiór jest super, no i jest tu Amanda Peet co najwazniejsze. Nie zniechęcam - pogoda i tak nie na spacery dzisiaj

Pawcio_filmaniak

Zachęcic też nie zachęciłes:P też nie ogladalam a pamietam ze chcialam pojsc na niego do kina, nie udało i dzis sie przekonam czy miałam czego żałowac;)

Justaa_3

W kinie jak najbardziej. Poszedłbym, bo nie byłem

Pawcio_filmaniak

Żałuj wyszedłem z kupą w gaciach z emocji ;) NA DUŻYM ekranie to po prostu walcuje mózg.;)

Pawcio_filmaniak

No już wiem co miales na myśli ale ogladając w pojedynkę rownież są plusy,myslalam ze sie zasiedze na kanapie z dobrą herbatką a zrobilam sporo rzeczy w domu i dalej film leci,wystarczy zerkac co pare minut i wątku nie da sie zgubic i jeszcze te inspirujące reklamy...;-)

mati113

ja bede ogladal o ile nie zasne na reklamach -,-

mati113

to również dziś mój "pierwszy raz" :)

ocenił(a) film na 8
mati113

Za 10min. zaczynamy koniec świata. Widziałem już z 5 raz... zobaczę i szósty :D

adam_bandach

Ale zobaczcie, że normalnie trwa 2h 38min, a w TV 3h 15min = 37 minut reklam. To już lepiej online gdzieś obejrzeć niż się męczyć :P

ocenił(a) film na 5
mati113

Ja se sciagnalem bo jakbym na polsacie ogladal to bym zasnal na reklamach jak na "szeregowcu ryanie"

mati113

Warto zobaczyć film, nawet dla samych efektów specjalnych

ocenił(a) film na 10
Klasykowiec

widziałem 2x w kinie, 3 razy na kompie 2 razy w Tv na hbo albo canal+ a teraz oglądam na polsacie. Ehh nigdy mi się nie znudzi

Klasykowiec

Dokładnie oglądam również z wami ;) Efekty wbijają w fotel po za tym film jest bardzo emocjonalny , realistyczny bez ubarwień i słynnego Amerykańskiego patosu .... no i Czarny prezydent (Obama) bardzo fajne oczko ;)

ocenił(a) film na 8
mati113

Ja dla tych efektów zawsze :D Kocham ten film :D

ocenił(a) film na 9
serene5

Elżbieta II mnie rozwaliła.^^

ocenił(a) film na 6
marekkotek

Dokładnie :D