PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273247
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Wczoraj miałem okazje obejrzec film na pokazie przedpremierowym dla prasy z branży filmowej, w cyfrowej kopi.Cóż moge powiedzieć? Film tak mocno w wbił mnie w kinowy fotel że po seansie 3 gosci musiało mnie z niego wyciagąć do tego rozsypałem popcorn i rozlałem cole.Było grubo!Zalecam zabranie ze soba do kina chusteczek po na końcu można sie mocno wzruszyc i uronić kilka łez

ocenił(a) film na 6
Glock

A ja byłem na księzycu potem na marsie a i jestem Supermenem.

ocenił(a) film na 5
Glock

A ja mysle, ze ten film bedzie rownie kiczowaty jak poprzednie tego samego rezysera. Czyli cos dobrego na zaprezentowanie kolegom swojego duzego TV i 7 glosnikow, ale fabularnie na poziomie rodziny zyjacej w przyczepie kampingowej w Teksasie.

Zwiastun miejscami popada w smiesznosc, a stara sie byc nadzwyczaj powazny i epicki. W koncu jak sie robi kilka takich samych filmow, to po jakims czasie to jest juz naiwne do bolu.
Choc jako dziecko uwielbialem Dzien Niepodleglosci i Stargate, mysle ze jakbym mial 14 lat, to bym sie 2012 podniecal jak tamtymi filmami.

Na pewno bedzie sporo efektow. "Pojutrze" pomimo schematycznosci i niedorzecznosci ogladalo sie na przyklad calkiem przyjemnie.

ocenił(a) film na 7
Glock

Oglądałeś go na pokazie dla pracy? Ja już go widziałem w telweizji wczoraj leciał na TVN poraz 10. Koleś nie było żadnych pokazów dla pracy ten film nie miał nawet światowej premiery nikt go nie widział prócz twórców z wytwórni Columbia.