PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273247
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

mam nadzieje ze w koncu ujrzymy koniec naszej cywilizacjii a mam nieodparte wrazenie ze nie bedzie happy endu tu xDDD wreszcie xDD

użytkownik usunięty
gepa3

W filmie Emmericha? Musiałby wydarzyć się prawdziwy cud.
Ja jestem pewien że na koniec zobaczymy dumnie powiewającą amerykańską flagę.

ocenił(a) film na 10

no na trailerach jest ze jest on z rodzinka a na nich zwala sie fala tsunami tam w tybecie wiec moze bedzie eksterminacja dokonca a nie ze ominie to glownych bohaterow ;p pozyjemy zobaczymy

ocenił(a) film na 4
gepa3

Znając Emmericha, na pewno będzie hepi end...

ocenił(a) film na 8
moooras

Hej, jeśli będzie ukazany koniec naszej cywilizacji (nikt nie przeżyje), to co będzie z operatorem kamery? Okaże się, że to Bóg filmował?

ocenił(a) film na 4
freepick

Nie, będzie to jakiś ufoludek kręcący to z Gwiazdy Śmierci :P

ocenił(a) film na 2
gepa3

na końcu na bank będzie flaga Ameryki

braindead138

tja zawsze jest flaga, albo poruszający lektor, jak w Wojnie świtów.
Swoją drogą miało być już wiele końców świata, więc za bardzo nie chce mi się w to wierzyć.

ocenił(a) film na 7
arabian21

Mam nadzieje, że film będzie stworzony z bardzo dużym rozmachem. Efekty specjalne widziałem już w kinie na trailerze.
No i miejmy nadzieje, że rok 2012 będzie dla nas szczęśliwy pod tym względem, że przynajmniej nie skomproimitujemy się w piłce nożnej na EURO :)

gepa3

Wiecie był taki przesąd. Polak zostanie papieżem, potem murzyn a następnie nastąpi koniec świata. A co by było gdyby zmienić ten "wierszyk" na taki: "Polak zostanie papieżem, potem Polacy wygrają Euro 2012 a następnie nastąpi koniec świata".