Film nie jest wart ani jednej złotówki, euro itp.
Wszystko jest lipne, gra aktorska, scenariusz, przesłanie filmu, etc. etc.
Długo możnaby wymieniać ale jak ktoś nie potrafi sprawić żeby chociaż śnieg topił się na twarzy, to reszta tutaj tzw. efektów specjalnych będzie dla niego prawdziwą bolączką.
Na filmnie można usnąć to pewne, więc cierpiącym na problemy z zasypianiem polecam całym sercem ;-)
A widział już ten film że tak nakreśla,czy tak sobie zgaduje??!!!Ot co mnie wpadnie do tej malej główki z maleńkim niewidzialnym móżdżkiem,prawda?I tacy właśnie psują powietrze wypowiadając się na temat filmów których jeszcze nie widzieli,nie zobaczą za wiele w życiu,bo ich celem jest "pierdzenie w wannie i podgryzanie bąbli"
To co jest w sieci to 2012 Supernova czyli całkiem inny film sprawdzilibyście zanim cokolwiek zaczniecie oceniać.Zresztą skąd w sieci jak w stanach w kinach jeszcze nie był tak na zdrowy rozum jeden z drugim by pomyślał.
Jak możesz wypowiadać się o czymś, czego nie widziałeś? Boisz się tego filmu, czy co?
Głąby, głąby i jeszcze raz głąby wypowiadacie się na temat filmu z 2008r. pojebały się wam filmy buhaha bo tego z 2009r w sieci napewno jeszcze nie ma, chyba ze jakas marna kinóweczka na której nic nie widać emka;))
Fox90 skoro ten film jest w sieci to daj linka bo jestem bardzo ciekaw czy to prawda.Jesteś niedorozwinięty, pewnie oglądałeś trailer i myślisz że to full wersja buhaha.Zallllllllll
Żeby kinówka mogła być w kinie, najpierw musi być w kinie. A tego jeszcze nie ma. Może być jakaś wersja demonstracyjna do pokazywania dystrybutorom ewentualnie...
nie bedziesz mi rozkazywałco mam robic sam osądzę na co wydaję pieniądze. A do kina idę napewno!
askoras
- jesteś żałosnym internetowym piratem, który nawet nie ma dość mózgu, by rozróżnić film który komentujesz, z jednym z dwóch gniotów, których dvd-ripy można już dawno ściągać...
Włącz sobie simsy i graj, a tu trzymaj japę zamkniętą i najlepiej nie pisz nigdy więcej.
Pozdro dla wszystkich, którzy stracili jak ja czas na ustosunkowanie się do wypowiedzi tego przygłupa...
ja ciebie nie obrażałem, więc dlaczego ty sobie na to pozwalasz?
wszystkie tak merytoryczne ustosunkowane komentarze są tyle warte ile ich twórcy :-)
faktycznie! - mój błąd, że pomyliłem strony na których miałem zamieścić opis. Moja wypowiedź dotyczyć miała http://www.filmweb.pl/f464969/2012+Koniec+%C5%9Bwiata,2008
za pomyłkę przepraszam
na przyszłość - uczcie się ludzie kultury kochani :-]