Jak mogliscie zobaczyc ten film, jak wgl. jeszcze w Kinie nie było anie nie Było Premiery na DvD, to po co te komętaze i kłamstwa!!!!
z powodu kolesia który was wkręca lub bierze mocne tabletki na głowe wytworzyła sie dyskusja a niczym........
jak o niczym, kłamiecie ze film juz w internecie nie legalnie jest, a to nie mozliwe bo nie bylo jeszcze w Kinie!
właśnie będę go oglądać <ok> przykro mi, że jesteś tak zacofany no ale cóż po ortografii od razu widać.
Sam jesteś fałszywy. Jak komentarze mogą być fałszywe??? Przecież PO PIERWSZE to są luźne opinie, każdy ma do nich prawo -pisać co myśli... PO DRUGIE film jest dostępny w sieci przed premierą (trzeba było się wysilić i poczytać nim walnie gafę w poście -czytanie jak i myślenie nie boli, a jest przydatne społecznie:)
Powiedz coś konstruktywnego lub zbastój z zaczepianiem ludzi na forum i wyzywaniem od troili (jeśli piszą o tym co Ci nie w smak, lub za dużo jak dla Ciebie do czytania). To moja nauczka -rozumiesz chyba?! I zanim kogoś znów tak nazwiesz jednak sprawdź tą definicję...
Żebyś kolego poświęcał tyle czasu na naukę, zwłaszcza języka polskiego i ortografii, ile poświęcasz na paplaninę na tych forach, to byś nie był trollem, a profesorem...;-)
radzę ponownie włączyć twoje najwyżej oceniane filmy czyli "titanic', bądź "wyjazd intergacyjny", dokup sobie słownik i trochę mózgu :D od***łam :D
Film oglądałam dzisiaj i bardzo się zdziwiłam wchodząc dzisiaj na filmweb, że ten film nie miał jeszcze polskiej premiery. Oglądałam go w świetnej jakości.
ić so bie, ić :D szypko! do puki rzyjez - jezuuu, jakie meczace jest pisanie tego, a czytac sie nie da, ale pawelek moze tylko taki jezyk analfabetow czai ;) napisz nam potem jak ci sie ten legalny film podobal :D
Skoro wolisz chodzić do kina niż na lekcje to powodzenia , w przyszłości nie będzie cie stać nawet na kino:).
po prostu, jeśli ktoś mieszka za graicą, to film pojawia się max. tydz. po światowej premierze, w polsce to trwa miesiące!! więc premiera tego filmu była w marcu co oznacza że film z łatwością można znaleźć w internecie pod koniec marca do ściągnięcia albo obejrzenia online. W przyszłości radzę patrzeć na date premier światowych, a nie Pl i nie kłócić się z innymi że są idiotami że oceniają ten film zanim od wszedł do Polskich kin!!