PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208694}
6,9 172 tys. ocen
6,9 10 1 171974
6,8 51 krytyków
21 Jump Street
powrót do forum filmu 21 Jump Street

Zal mi Was

ocenił(a) film na 7

Jak mogliscie zobaczyc ten film, jak wgl. jeszcze w Kinie nie było anie nie Było Premiery na DvD, to po co te komętaze i kłamstwa!!!!

PawelKora

Niezły pajac :)

ocenił(a) film na 8
PawelKora

z powodu kolesia który was wkręca lub bierze mocne tabletki na głowe wytworzyła sie dyskusja a niczym........

ocenił(a) film na 7
matys_tychy

jak o niczym, kłamiecie ze film juz w internecie nie legalnie jest, a to nie mozliwe bo nie bylo jeszcze w Kinie!

PawelKora

Komętaże są fałszywe.Na pewno tego filmu jeszcze nikt nie widział. Nie denerwuj się...

ocenił(a) film na 10
eltoro10000

właśnie będę go oglądać <ok> przykro mi, że jesteś tak zacofany no ale cóż po ortografii od razu widać.

eltoro10000

Ja widziałam wczoraj, i co?

eltoro10000

Dobre ;), fajny ten topic !!

eltoro10000

Sam jesteś fałszywy. Jak komentarze mogą być fałszywe??? Przecież PO PIERWSZE to są luźne opinie, każdy ma do nich prawo -pisać co myśli... PO DRUGIE film jest dostępny w sieci przed premierą (trzeba było się wysilić i poczytać nim walnie gafę w poście -czytanie jak i myślenie nie boli, a jest przydatne społecznie:)

zjonizowany

Ciebie chyba jednak boli ...;-))
Rety, skąd się takie matołki biorą...

eltoro10000

Powiedz coś konstruktywnego lub zbastój z zaczepianiem ludzi na forum i wyzywaniem od troili (jeśli piszą o tym co Ci nie w smak, lub za dużo jak dla Ciebie do czytania). To moja nauczka -rozumiesz chyba?! I zanim kogoś znów tak nazwiesz jednak sprawdź tą definicję...

zjonizowany

Żebyś kolego poświęcał tyle czasu na naukę, zwłaszcza języka polskiego i ortografii, ile poświęcasz na paplaninę na tych forach, to byś nie był trollem, a profesorem...;-)

PawelKora

radzę ponownie włączyć twoje najwyżej oceniane filmy czyli "titanic', bądź "wyjazd intergacyjny", dokup sobie słownik i trochę mózgu :D od***łam :D

PawelKora

Film oglądałam dzisiaj i bardzo się zdziwiłam wchodząc dzisiaj na filmweb, że ten film nie miał jeszcze polskiej premiery. Oglądałam go w świetnej jakości.

pysiog

http://kinosfera-extra.blogspot.com/2012/07/21-jump-street.html

Zapraszam

ocenił(a) film na 2
PawelKora

I Ty tak na poważnie?

ocenił(a) film na 7
PawelKora

Nie karmić trola!!

ocenił(a) film na 9
spoyler

W maju był juz dostepny w jakosci 720p ;]

ocenił(a) film na 9
PawelKora

na zalukaj od kilku miechow juz jest

ocenił(a) film na 7
poncho003

Do kina juz nie Długo pujde na to :D

PawelKora

ić so bie, ić :D szypko! do puki rzyjez - jezuuu, jakie meczace jest pisanie tego, a czytac sie nie da, ale pawelek moze tylko taki jezyk analfabetow czai ;) napisz nam potem jak ci sie ten legalny film podobal :D

PawelKora

naprawdę proponuję pouczyć się poprawniej polszczyzny

ocenił(a) film na 9
PawelKora

ja tez "pujde" ale na lekcje polskiego

ocenił(a) film na 7
poncho003

No, lepiej pójść do Kina Nisz na lekcjie. to popieram :D

ocenił(a) film na 9
PawelKora

japier.... jaki ty nie kumaty jestes do 1 klasy chodzisz czy jescze do zerówki

ocenił(a) film na 9
poncho003

Polecam wszystkim zapoznać się z definicją "prowokacja" , "Trolling" itp.

ocenił(a) film na 9
Oldri

juz to zrobilem

PawelKora

Skoro wolisz chodzić do kina niż na lekcje to powodzenia , w przyszłości nie będzie cie stać nawet na kino:).

ocenił(a) film na 7
Kattheriine

no, pewnie tak ;P

ocenił(a) film na 10
PawelKora

po prostu, jeśli ktoś mieszka za graicą, to film pojawia się max. tydz. po światowej premierze, w polsce to trwa miesiące!! więc premiera tego filmu była w marcu co oznacza że film z łatwością można znaleźć w internecie pod koniec marca do ściągnięcia albo obejrzenia online. W przyszłości radzę patrzeć na date premier światowych, a nie Pl i nie kłócić się z innymi że są idiotami że oceniają ten film zanim od wszedł do Polskich kin!!