Jak mogliscie zobaczyc ten film, jak wgl. jeszcze w Kinie nie było anie nie Było Premiery na DvD, to po co te komętaze i kłamstwa!!!!
yyyy ....
w sieci od dawna już jest ten film do ściągnięcia w wersji R% (bardzo ładnej)
Więc nie wiem o co Ci chodzi . ;)
Co ty gadasz jak w Sieci, w Kinie tego filmu nie było to jak w sieci juz cos jest, na na DvD kupuje filmy 40/50zł to nie duzo
Kur*a człowieku, Światowa premiera miała miejsce 16 marca 2012.
Więc do tego czasu wyszła bardzo dobra kopia ..
nie przyznawajmy się do ściągania nielegalnych plików, a co jak PawelKora to zamaskowany gliniarz? xddd
Ja filmow w Necie nie ogladam, słaba jakosc itp. wole sobie do kina pujsc, i jak film mi si espodoba kupuje na DvD.
co wes i ty tez niby widziales ten film juz hahaha!!! wiem ze zartujecie, i czekacie na pojawienie sie filmu w Kinach :)
Zgadzam się w pełni z kolegą <b>DawidPB94 </b> film krąży w sieci już od dłuższego czasu, na tę chwilę jest już nawet dostępny w wersji RC BluRay i w R5 a napisy PL są dostępne w np. kinomania...Film naprawdę polecam ;D
Paweł najwyraźniej nie odróżnia daty premiery w Polsce od daty premiery na świecie. Istnieje nawet spore prawdopodobieństwo, ze czytelnicy Filmwebu mogli ten film obejrzeć za granicą.
Widać że prowokacja...ale let me explain na wszelki wypadek.
Za granicą film już dawno ukazał się w kinach i prawdopodobnie teraz już wyszły wersje na DVD - ZA GRANICĄ...więc dosyć logiczne jest że jeżeli gdzieś na świecie jest już wersja DVD to ludzie zrobią swoje i kopia tego DVD pojawi się dostępna W DOBREJ jakości w sieci do ściągnięcia. Kapish? Witamy w świecie piractwa.
Poprostu chłopak nie rozumie, że premiera światowa była w marcu i jest do ściagniecia w dobrej jakości w necie, mimo że u nas dopiero zapowiedziana jest na lipiec w kinach. No ale cóż niech zyje w swoim świecie i czeka do lipca badz na to durne DVD ;)
Wydaje mi się, że on jednak myśli tak naprawdę. Ocenił "Kac Wawa" i "Wyjazd integracyjny" na 10, więc wiele się po takim człowieku spodziewać nie można.
Chyba, że to całe jego konto to żałosna próba robienia sobie jaj.
nie robie sobie jaj, jak wy mozecie sciagac Filmy nie legalnie jak mozna sobie kupic Tanio i legalnie od 30 do 55zł Płyta wiecie co to nie majatek!
Dla nie których to majątek a poza tym nie opłaca się kupować. Zresztą ja nie ściągam, oglądam online. Ale jak ty masz tyle kasy żeby sobie pozwolić to droga wolna
Zgadzam się z monisiaaa93 nie każdego stać na zakup DVD bądź kino, więc woli sobie obejżeć na necie albo ściągnąć. A tą cene co podałeś - to chyba ona taka jest po pól roku, bo nie sądze żeby w dniu kiedy wchodzi film do sklepów cena była jego 30-55 za płytke ;D
kogo k*rwa stac na jeden film, ktory kosztuje 50 zl. ja mam 1300zl na miesiac w tym szkole i oplaty. Praktycznie nie starcza na zycie.
no nie no... ktoś się jeszcze dziwi, że filmy są szybciej w sieci niż w kinie? :P
Freddy vs Jason to najlepszy przykład, obejrzałem go pół roku przed premierą kinową :) tak samo było z X-Men geneza, ale do sieci trafiła lipna wersja niedokończona, dla fanatyka coś fajnego, dla przeciętnego widza strata czasu
ale akurat Freddy vs Jason miał jedną wade tylko, robiły się niektóre sceny czarno-białe, dało sie spokojnie obejrzeć i to PÓŁ ROKU przed premierą kinową