PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208694}
6,9 172 tys. ocen
6,9 10 1 171972
6,8 51 krytyków
21 Jump Street
powrót do forum filmu 21 Jump Street

Zal mi Was

ocenił(a) film na 7

Jak mogliscie zobaczyc ten film, jak wgl. jeszcze w Kinie nie było anie nie Było Premiery na DvD, to po co te komętaze i kłamstwa!!!!

ocenił(a) film na 7
PawelKora

yyyy ....
w sieci od dawna już jest ten film do ściągnięcia w wersji R% (bardzo ładnej)
Więc nie wiem o co Ci chodzi . ;)

ocenił(a) film na 7
DawidPB94

Co ty gadasz jak w Sieci, w Kinie tego filmu nie było to jak w sieci juz cos jest, na na DvD kupuje filmy 40/50zł to nie duzo

ocenił(a) film na 7
PawelKora

Kur*a człowieku, Światowa premiera miała miejsce 16 marca 2012.
Więc do tego czasu wyszła bardzo dobra kopia ..

ocenił(a) film na 7
PawelKora

Może dla Ciebie to nie dużo, ja nie dałabym tyle.

DawidPB94

nie przyznawajmy się do ściągania nielegalnych plików, a co jak PawelKora to zamaskowany gliniarz? xddd

PawelKora

kłamstwa.. skoro nie jesteś pewny to siś nie odzywaj

PawelKora

jesteś debilem : O

ocenił(a) film na 7
PawelKora

Film już jest na torrentach PawleKora.

ocenił(a) film na 7
Skejcik

Ja filmow w Necie nie ogladam, słaba jakosc itp. wole sobie do kina pujsc, i jak film mi si espodoba kupuje na DvD.

PawelKora

a ja np. lubię poczytać sobie słownik ortograficzny. Tobie też polecam :]

ocenił(a) film na 6
aniatzn

dobre :)

ocenił(a) film na 9
aniatzn

hahaha :D

aniatzn

kozak :D

ocenił(a) film na 4
aniatzn

ahahaha, padlem :D

ocenił(a) film na 7
PawelKora

akurat oglądałem kopie w zajebistej jakości ;)

PawelKora

"pujsc" powiadasz ?

ocenił(a) film na 9
PawelKora

film bardzo dobry a film można ściągnąć z torrentów i napisy se ściągnąć

ocenił(a) film na 7
mati3098

co wes i ty tez niby widziales ten film juz hahaha!!! wiem ze zartujecie, i czekacie na pojawienie sie filmu w Kinach :)

PawelKora

marna prowokacja

ocenił(a) film na 6
PawelKora

na zalikaj.tv jest kiepsko szukasz koleś a wersja rewelacyjna

ocenił(a) film na 10
PawelKora

Zal to mi Ciebie.

PawelKora

hahahahahahahahah LOL

ocenił(a) film na 8
PawelKora

Zgadzam się w pełni z kolegą <b>DawidPB94 </b> film krąży w sieci już od dłuższego czasu, na tę chwilę jest już nawet dostępny w wersji RC BluRay i w R5 a napisy PL są dostępne w np. kinomania...Film naprawdę polecam ;D

ocenił(a) film na 7
rachfal

O co wam chodzi, nie ma Filmu 13 Lipca dopiero jest !!! matko!

PawelKora

żal mi ciebie pawelkora

ocenił(a) film na 7
frost213

Paweł najwyraźniej nie odróżnia daty premiery w Polsce od daty premiery na świecie. Istnieje nawet spore prawdopodobieństwo, ze czytelnicy Filmwebu mogli ten film obejrzeć za granicą.

PawelKora

w sieci jest juz idealna wersja i napisy!!! ZAL MI CIE ZE JESZCZE NIE WIDZILES

ocenił(a) film na 7
guga_buzka

ale nie bylo tego filmu w kinie to nie mozliweee!!

PawelKora

Na zalukaj już jest
Nie wiesz, to się nie odzywaj :)

PawelKora

to ciekawe bo właśnie go obejrzałem 3 raz.Zabierasz głos w dyskusji to się zorientuj o czym piszesz

PawelKora

Widać że prowokacja...ale let me explain na wszelki wypadek.
Za granicą film już dawno ukazał się w kinach i prawdopodobnie teraz już wyszły wersje na DVD - ZA GRANICĄ...więc dosyć logiczne jest że jeżeli gdzieś na świecie jest już wersja DVD to ludzie zrobią swoje i kopia tego DVD pojawi się dostępna W DOBREJ jakości w sieci do ściągnięcia. Kapish? Witamy w świecie piractwa.

ocenił(a) film na 7
marmolada_xd

lol to nie legalne!!!

PawelKora

A kto powiedział że legalne :P

PawelKora

Czy tylko ja mam wrażenie że on robi sobie jaja?

monisiaaa93

Poprostu chłopak nie rozumie, że premiera światowa była w marcu i jest do ściagniecia w dobrej jakości w necie, mimo że u nas dopiero zapowiedziana jest na lipiec w kinach. No ale cóż niech zyje w swoim świecie i czeka do lipca badz na to durne DVD ;)

monisiaaa93

Wydaje mi się, że on jednak myśli tak naprawdę. Ocenił "Kac Wawa" i "Wyjazd integracyjny" na 10, więc wiele się po takim człowieku spodziewać nie można.
Chyba, że to całe jego konto to żałosna próba robienia sobie jaj.

ocenił(a) film na 7
gaethweision

nie robie sobie jaj, jak wy mozecie sciagac Filmy nie legalnie jak mozna sobie kupic Tanio i legalnie od 30 do 55zł Płyta wiecie co to nie majatek!

PawelKora

Dla nie których to majątek a poza tym nie opłaca się kupować. Zresztą ja nie ściągam, oglądam online. Ale jak ty masz tyle kasy żeby sobie pozwolić to droga wolna

monisiaaa93

Zgadzam się z monisiaaa93 nie każdego stać na zakup DVD bądź kino, więc woli sobie obejżeć na necie albo ściągnąć. A tą cene co podałeś - to chyba ona taka jest po pól roku, bo nie sądze żeby w dniu kiedy wchodzi film do sklepów cena była jego 30-55 za płytke ;D

ocenił(a) film na 7
edysia08

Tego dnia co wyjdzie na DvD cena od 40 do 55zł! przewaznie 44,99 49,99zł Itp.

ocenił(a) film na 10
PawelKora

kogo k*rwa stac na jeden film, ktory kosztuje 50 zl. ja mam 1300zl na miesiac w tym szkole i oplaty. Praktycznie nie starcza na zycie.

monisiaaa93

Kiedy oglądasz w necie, to też ściągasz ;)

ocenił(a) film na 6
PawelKora

yyy, miałem ten film na miesiąc przed premierą kolego...

ocenił(a) film na 7
sonique

Co!

ocenił(a) film na 6
PawelKora

widząc co oglądasz i jakie oceny dajesz nie dziwię się twoim komentarzom...

ocenił(a) film na 7
UHURZYSKO

aha Supcio

PawelKora

no nie no... ktoś się jeszcze dziwi, że filmy są szybciej w sieci niż w kinie? :P

Freddy vs Jason to najlepszy przykład, obejrzałem go pół roku przed premierą kinową :) tak samo było z X-Men geneza, ale do sieci trafiła lipna wersja niedokończona, dla fanatyka coś fajnego, dla przeciętnego widza strata czasu
ale akurat Freddy vs Jason miał jedną wade tylko, robiły się niektóre sceny czarno-białe, dało sie spokojnie obejrzeć i to PÓŁ ROKU przed premierą kinową

ocenił(a) film na 8
PawelKora

człowieku ale ty jestes głuuuuuuupiii jak but

PawelKora

Skąd Ty się urwałeś ? Nie dość że głupi to jeszcze pisać nie potrafi.

ocenił(a) film na 7
koniu14

Nie gorączkujcie się. PawelKora to marny troll jeśli ktoś uważa Kacwawe za arcydzieło to jest skończonym debilem ( czyt. PawelKora)