humor na poziomie żartownisiów z podstawówki, dialogi podobne... nie mogłam przebrnąć z nudów przez pierwsze 15 minut i wyłaczyłam... kompletnie mnie nie zainteresował, choć uwielbiam komedie z dobrym poczuciem humoru - tutaj niestety jest to na pograniczu żalu...
"dobre " poczucie humoru - hmm a co to znaczy? takie jakie pasuje Tobie?
nie śmieszył Cię ok, wynudziłaś się , też ok, ale nie mów , że żarty żal na poziomie podstawówki- wypraszam sobie.
Co się przejmujesz? Domorosłych krytyków na filmwebie coraz więcej, trzeba przywyknąć :D Film kozacki, uśmiałam się :P
to jest moja opinia - nie musisz sie z nią zgadzać :) po to jest forum - by dzielić się swoimi spostrzeżeniami, Ciebie śmieszy to, a mnie co innego, kwestia gustu o kórych się nie dyskutuje ale które można wyrazić.
Jestem ciekawa wieku tych wszystkich - których ten film śmieszył....
każdy ma prawo do opinii, jednak takiej, która nikogo nie obraża, a twoje wypowiedzi niestety zawierają pośrednią obrazę i zaprzeczają same sobie.
nie rozumiem takiego czepiania się po to, zeby sie przyczepić do jakiejś wypowiedzi :) proszę wyjustuj mi gdzie sobie zaprzeczam i prosze wyjustuj mi gdzie kogoś obraziłam :) dałam swoja opinię, nikogo pośrednio własną opinią nie komentowałam :) moja własna prywatna ocena filmu na filmwebie, gdzie zapewne kolejne tysiące ludzi zamieszcza własne prywatne opinie o filmie nie podpisując się pod nikim.
tak trudno zrozumieć słowo "opinia"??
czy ja się czepiam? zwróciłam kulturalnie uwagę, że mnie mogła obrazić twoja opinia zredagowana w sposób kwestionujący mój poziom humoru i rzeczy, które mogą mnie śmieszyć, a także sugerowanie, że wiekiem sięgam podstawówki lub gimnazjum, powinnaś domyślić się, o których fragmentach mówię. Pisząc na forum musiałaś spodziewać się, że wywołasz dyskusję.