PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=289751}
6,0 483  oceny
6,0 10 1 483
6,3 3 krytyków
3 Love
powrót do forum filmu 3 Love

Oparta na faktach, opowiedziana z dużym wyczuciem, bo bez posmaku publicystycznej sensacji historia nastolatki zamordowanej przez seryjnego mordercę. A również rozpisany na trzy głosy przejmujący film o samotności. Bez brutalności - przemoc jest tu jedynie zapowiedziana, wisi w powietrzu, przez co narastające z każdą kolejną minutą napięcie staje się z czasem coraz trudniejsze do wytrzymania. Mocny film, nie wychodząc poza nasze podwórko, można by go porównać chyba tylko z 'Długiem' Krauzego. Rewelacyjna aktorsko Roma Gąsiorowska.

caterpillar

gdzie można ją zobaczyć?

ocenił(a) film na 9
Marcineusz_Zet

No ja ją znalazłem w piwnicy szukając pompki do roweru :) Serio. W starych rupieciach trafiłem na dwie płyty z polskimi etiudami, które kilka lat temu dołączone były do miesięcznika Kino. Poza tym to nie wiem, gdzie tego szukać. Ale jakby co - mogę Ci to podesłać, no problem, jest tam jeszcze parę innych rzeczy, które warto poznać.

caterpillar

mógłbyś podać tutuł piosenki przy któej tańczą w pensjonacie?

cykcyk

Baccara - Yes Sir, I Can Boogie.

Marcineusz_Zet

Jest na stronie uniwerku: http://www.writv.us.edu.pl/kategoria/etiudy-studenckie. Polecam, zachęcam i zgadzam się z założycielem tematu.

ocenił(a) film na 7
caterpillar

Dobry film. Proste srodki ale duzy ladunek emocji. Roma lekko i wiarygodnie.

ocenił(a) film na 8
caterpillar

Muszę przyznać, że mocna rzecz.