PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628324}

6 kul

Six Bullets
2012
6,3 8,2 tys. ocen
6,3 10 1 8234
5,6 5 krytyków
6 kul
powrót do forum filmu 6 kul

Nie spodziewałem że będzie tak dobry. Jest kilka małych niedociągnięć ale, fabuła scenariusz i ogólne wykonanie było ok. Wszyscy w tym filmie nieźle wypadli. Polecam

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

van damme ma walki wręcz?

tak

prof_mateusz27

ale nie są za długie

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

nie bądź taki skromny

Nie martw się. My się przekonamy, co ten film zawiera w sobie ;-)

ocenił(a) film na 5
prof_mateusz27

Ja osobiście się zawiodłem, początek wielce obiecujący, im dalej do końca filmu, tym coraz gorzej, jakby JCVD zabrakło trochę pary i pomysłu. Lepszy niż Dragon Eyes, ale JCVD mógł się naprawdę bardziej postarać.

ActionMan_filmaniak

to nie zależy od Van Damme tylko tych co to tworzą

ocenił(a) film na 5
prof_mateusz27

Ok, mój błąd, coś mi się przywidzialo, że to produkcja Van Damma. Tylko, chodzi o to, że JCVDjest renomowanym aktorem kina akcji i powinien miec duży wpływ na pewne sceny w filmie, chyba, że uważał, żeakcja jest taka jak należy a ja się czepiam(nie chcę spoilerować więc nie mogę dokladnie wytłumaczyć o co mi chodzi). W każdym razie film miał potecjał, który nie został w pełni wykorzystany.

ActionMan_filmaniak

gdy by ta produkcja została zrobiona za większe pieniądze to by wyszedł jakiś HIT

ocenił(a) film na 5
prof_mateusz27

I tu jest pies pogrzebany, pieniadze. Nie potrafię zrozumieć czemu takie gwiazdy kina akcji jak JCVD czy Seagal rozmieniają sie na drobne i robia kino akcji B czy C? Jeszcze filmy z Van damem dają się oglądać, ale ostatnie produkcje Seagala omijam z daleka. Jedynie Jet Lee trzyma poziom, każdy jego nowy film oglądam z wypiekami na twarzy.

ActionMan_filmaniak

niestety zeszyli na złam drogę ale mieli tez swoje powody ale wiesz Seagala jest o wiele niżej niż Van dammea czy nawet Lundgrena