PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164012}

7 sekund

7 Seconds
2005
6,0 6,8 tys. ocen
6,0 10 1 6844
7 sekund
powrót do forum filmu 7 sekund

LIPA !!!

ocenił(a) film na 3

Poza tym, że cały film to przełom klasy B i C oscylujący wokół kina kopanego (acz nie dosłownie) to w sam raz na obecne możliwości zatrudnieniowe byłego skazańca z Hollywooda. Oczywiście chodzi o Wesley'a. Jego kariera jako aktora zakończyła się wraz z wyrokiem i jak potwierdza ten produkt nic jak do tej pory nie jest w stanie jej reaktywować.
No i jeszcze te Romanskie realia żywcem zerżnięte ze standardów made in USA. Bukaresztu nie sposób w zasadzie odróżnić od przeciętnej metropoli z powyższego kraju. Z reszta jak całej reszty. ŻENADA!

ocenił(a) film na 7
gandalfszalony

Bez przesady mi się podobało 7/10

gandalfszalony

sprawdź fakty a później zabierz się za komentowanie :)

ocenił(a) film na 5
flashjump

ciężkostrawny film , po godzinie oglądania nie mogłem się doczekać zeby się skończył,ogólnie nie smak pozostał mogłem obejrzeć cos lepszego w to niedzielne popołudnie

ocenił(a) film na 6
gandalfszalony

Film masz prawo krytykować, chociaż ja bym z tym nie przesadzał. O gustach się nie dyskutuje - jak to się mawia. Natomiast co do reszty, to nie błaźnij się... Już powyżej #flashjump zasugerował, żebyś sprawdził fakty, a później się wymądrzaj. Taka rada ;-)

gandalfszalony

No jak to, przecież on sobie z 50-cioma uzbrojonymi kolesiami poradził więc mógł już dawno się z więzienia wydostać ;)

A tak na poważnie to lepiej go się oglądało w Blade. Ten film to taki średniak w stylu jeden hero likwiduje wszystkich a później żyje (lub żyją w przypadku gdy do filmu wciśnięto jego miłosną partnerkę) długo i szczęśliwie.