po mojemu to jedynie 7/10 początkowo spodziewałem się czegoś lepszego, niestety nie było tak jak chciałem. Ale nie będę aż taki wybredny, film mimo wszystko jest dobry :) chociaż animacja stoi moim zdaniem na naprawdę średnim poziomie, dialogi też takie sobie, akcja tak samo... ale mimo wszystko oglądało się w miarę dobrze i nie żałuje czasu na nim spędzonym (chociaż tu kolejny "minus"- za krótki, zdecydowanie...). Myślałem też, że film będzie skierowany do starszych odbiorców (wnioskowałem tak po ponurym klimacie trailerów)
Podsumowując- film do obejrzenia, ale rewelacji nie ma :)
zgadzam się z tobą, spodziewałam się, że będzie to straszny film, najbardziej się zawiodłam po takiej jednej akcji... to było tak:
wchodzimy z mamą do kina i z bratem;
podchodzimy do okienka;
mama kupuje bilet;
facet zagaduje:idze pani na to z dziećmi??;
mama na to: nie to córka idzie(mam 11 lat a film był od 12 a ja wyglądam na ok. 15 taaaka jestem duża XD);
facet odpowiada:ale to przecież straszny film!!;
ja się ucieszyłam bo o taki film mi chodziło;
jednak z tego filmu wyszła taka jakby kaszka manna... nie był to straszny aczkolwiek bardziej nudnawy film;
kiedy się rozejżałam zobaczyłam, że przede mną i za mną siedzą dzieci małe(takie na ok. 5 lat...)...;
wtedy zrobiło mi się słabo... :p.......
film był fajny, ale nie na tyle, żeby ocenić go na 10... daje 8. a' propos 8-on mi się najmniej podobał z postury-taki duży, gruuuby XD i duży w porównaniu do reszty :(