96 minut

96 Minutes
2011
6,0 2,8 tys. ocen
6,0 10 1 2823
96 minut
powrót do forum filmu 96 minut

Co się stało z Kevinem?

ocenił(a) film na 6
Rafal_film_web

Nie żyje. Drake mówi o tym podczas widzenia w więzieniu.

ocenił(a) film na 8
xz2580

tak rzeczywiście, oglądałem w oryginalnej wersji i nie zrozumiałem akurat tego. Tylko ciekawe czy zginął w więzieniu czy poza. Jest tylko mowa, że zginął na placu gdzieś.

użytkownik usunięty
Rafal_film_web

przecież ona mówiła o kuzynie jego ze zginął, ten czarny lider gangu na ganku:) Tak Mi się zdaje przynajmniej

Kevin to ten białas który chciał wstąpić do gangu( i strzelał do tych dziewczyn ) a nie żadne czarny ,jak ty film oglądałeś i jeszcze taką wysoką ocenę mu wystawiłeś

ocenił(a) film na 8
Rafal_film_web

Dre w końcówce w trakcie widzenia w więzieniu tłumaczy, że Kevin nie żyje - zginął na "spacerniaku" - czyli w trakcie pobytu w więzieniu. Wszystko w temacie.

ocenił(a) film na 6
lisper

tak, ale w sumie przyznaję, że jego końcowe losy (przynajmniej w mojej ocenie) wymagałyby szerszego miejsca w filmie - a tu w końcówce widzimy, że scenarzysta skupił się de facto wyłącznie na losach Dre. Mnie się to wydaje troszeczkę dziwne...

ocenił(a) film na 7
DamaMarcia

Rzeczywiście, trochę brakowało scen pokazujących jego dalsze losy. Ale gnojek dostał za swoje i to jest najważniejsze. Ciekawe tylko kto i dlaczego go "stuknął"?

Heatseeker

Biali.
Zadawał się z czarnymi i załatwił białą laskę.Ta ja to widzę:)

ocenił(a) film na 5
Heatseeker

Przez cały film było widać jaki jest narwany więc prawdopodobnie przebrała się miarka, wkurzył wszystkich i dostał 'ot tak'.