tak rzeczywiście, oglądałem w oryginalnej wersji i nie zrozumiałem akurat tego. Tylko ciekawe czy zginął w więzieniu czy poza. Jest tylko mowa, że zginął na placu gdzieś.
przecież ona mówiła o kuzynie jego ze zginął, ten czarny lider gangu na ganku:) Tak Mi się zdaje przynajmniej
Kevin to ten białas który chciał wstąpić do gangu( i strzelał do tych dziewczyn ) a nie żadne czarny ,jak ty film oglądałeś i jeszcze taką wysoką ocenę mu wystawiłeś
Dre w końcówce w trakcie widzenia w więzieniu tłumaczy, że Kevin nie żyje - zginął na "spacerniaku" - czyli w trakcie pobytu w więzieniu. Wszystko w temacie.
tak, ale w sumie przyznaję, że jego końcowe losy (przynajmniej w mojej ocenie) wymagałyby szerszego miejsca w filmie - a tu w końcówce widzimy, że scenarzysta skupił się de facto wyłącznie na losach Dre. Mnie się to wydaje troszeczkę dziwne...
Rzeczywiście, trochę brakowało scen pokazujących jego dalsze losy. Ale gnojek dostał za swoje i to jest najważniejsze. Ciekawe tylko kto i dlaczego go "stuknął"?