PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=396150}

99 franków

99 francs
2007
6,8 4,2 tys. ocen
6,8 10 1 4174
99 franków
powrót do forum filmu 99 franków

slaby

ocenił(a) film na 3

strasznie slaby film...jezeli chodzi o kulisy reklamy to najgorszy jaki widzialem..komedia?? ani raz sie nie zasmialem..jako antykonsupcjonista musialem go obejrzec i stwierdzam ze jest beznadziejny..odradzam..3/10

Miki_

"Kaszanka" i stracony czas, nie polecam a nawet odradzam! Zgadzam sie z przedmówca powyzej.

ocenił(a) film na 7
Miki_

Mam pytanie, jakie widziałeś inne filmy o kulisach reklamy? Albo inne filmy o buntownikach lub głupocie systemu.tnx

ocenił(a) film na 3
M35K4LIN

nie strzele teraz zadnym tytulem bo po prostu nie pamietam(chociazby czeski sen)..o kulisach reklamy jest w co drugim filmie...w koncu filmowi bohaterzy rzadko kiedy maja normalna prace...o dziwo wszyscy pracuja w biurze albo agencji reklamy(lub redakcji gazety)...o buntownikach glupocie systemu powstal milion lepszych filmow...poszukaj dobrze a znajdziesz

ocenił(a) film na 1
Miki_

1/10

ocenił(a) film na 7
Miki_

strasznie slaby? bo? bo smieje sie nawet z ciebie? to cie tak boli? troszke dystansu...

ocenił(a) film na 3
piotruuusxd

niee..nie dlatego ze simieje sie ze mnie...problem w tym wlasciwie ze kompletnie go nie moglem odniesc do siebie...mialo byc o reklamie....g&*&*(no bylo za przeproszeniem..jakis brzydki dziwny koles bujal sie to tu to tam ruchal i cpal...no ok...nie bylo tam za wiele o praniu mozgow ludziom ale nawet jak by bylo to nie bylo o mnie bo jestem anty-konsupcjonista i jakos reklama sie mnie nie ima...film generalnie bez wiekszego sensu..zlepek psychodelicznych zlepkow dzikiej kamery, cycków i jakiś wizji które chyba wymyslali ludzie którzy nie palili nawet trawki w życiu.... dla mnie gniot i strata czasu...

ocenił(a) film na 7
Miki_

zlepek zlepkow? mmm... niezly zasob. skad twierdzenie, ze nigdy nie palili trawki? mam do czynienia z nalogowym jaraczem? nawet jesli nie do ciebie, to do wielu, ktorym sprane od komercji mozgi karza leciec do sklepu za produktem, bo jest duzo powodow, dla ktorych musza go miec!