abba
mam ten film na wideo/ w latach 90 był puszczany kilka krotnie na niemieckim rtl2 film super!! zwłaszcza kawałki z koncertów bardzo mi się podobały występy Agnethy a zwłaszcza wymachiwanie statywem przez Fride (to chyba się nazywa statyw do czego przymocowany jest mikrofon)widać jak Frida potrafiła wczuwać się w wir szalenstwa na scenie. Super jest także ochrona ciągle odganiająca biednego reportera. FILM SUPER
abba
mam ten film na wideo/ w latach 90 był puszczany kilka krotnie na niemieckim rtl2 film super!! zwłaszcza kawałki z koncertów bardzo mi się podobały występy Agnethy a zwłaszcza wymachiwanie statywem przez Fride (to chyba się nazywa statyw do czego przymocowany jest mikrofon)widać jak Frida potrafiła wczuwać się w wir szalenstwa na scenie. Super jest także ochrona ciągle odganiająca biednego reportera. FILM SUPER
Oglądałam ten film w atach 70 - tych. Jest świetny. Bardzo chętnie bym go jeszcze raz (najlepiej wiele razy) obejrzała. Dlaczego TV go nie puszcza??????????????????????? ?????????????
Ja niestety w Tv tego filmu nie widziałam, ale udało mi się znaleźć go w internecie. Film można obejrzeć na polskiej wersji strony www.youtube.com (http://pl.youtube.com)i jest podzielony na 17 części (niestety udało mi się zobaczyć tylko 10 z 17 części). Film mi się bardzo podobał i mam nadzieję,że zobaczę go kiedyś na DVD albo w telewizji.
W noc sylwestrową 2014/2015 o 23.00 film puszczono w TVP Kultura. Być może pojawi się tam jeszcze raz?