Jeśli ci panowie wybrali się do szanownej Suomi to dlaczego nie ma jej w reżyserii?!I co ma Finlandia ma do traktorów?Skąd inąd wiem,że w Finlandii produkuje się samochody marki Volvo...ale traktory?!
Volvo to szwedzka marka. A najsłynniejszym producentem traktorów jest firma Lamborghini - ta sama, która produkuje supersportowe samochody, więc nie wiem o co to całe oburzenie. Jesteś jakimś niedouczonym skandynawofilem, co??
Wiem że odpowiadam na dawny post ale co do Lamborghini to mogę dodać ciekawostkę że pan Lamborghini który zajmował się oprócz produkcji ciągników i maszyn także hodowlą bydła wybrał się swego czasu żeby kupić samochód Ferrari, ale został tam źle potraktowany i w rewanżu sam postanowił wyprodukować sobie samochód - tak powstała fabryka samochodów - dzisiaj chyba więcej osób kojarzy Lamborghini z samochodami niż z ciągnikami
Koleś, coś marnie u ciebie z pomyślunkiem, bierzesz przykład z autorki recenzji na filmwebie? Po pierwsze pisze Volvo to szwedzka marka, a nie fińska, po drugie film można kręcić w różnych krajach i nie musi być od razu koprodukcją, a już zwłaszcza w przypadku filmów niskobudżetowych.