główna bochaterka gra slabiutko i da sie wyczuc ze dialogi sa czasami ni ładu ni składu. Film przedstawia ciekawa historie ale został nie najlepiej zrealizowany. Ale przed spaniem mozna obejrzec ;)
Ja właśnie obejrzałem przed spaniem i... właściwie nie wiem jak to się stało, że nie zasnąłem w trakcie seansu.
Schizofrenia schizofrenią ale wątki metafizyczne moim zdaniem psują obraz. Zdecydowanie korzystniejszym byłoby kolejne story kryminalne, a tak ciągnie się to jak flaki z olejem.
Spodziewałem się czegoś więcej więc rozżalenie spore, jednak starając się zachować obiektywizm wobec swoich odczuć dam 5/10.
Powiem tak ;) aktorka rzeczywiscie nie grala zbyt dobrze, acz kolwiek nie psuje to ogolnego wrazenia. Niektorym moze sie nie podobac motyw sytuacji paranormalnych, co moze spowodowac nizsza ocene koncowa i to w zasadzie rozumiem.
Mowiac nie najlepiej zrealizowany musisz miec na uwadze to, ze film jest niskobudzetowy i nie mial zbyt wielu pieniedzy do wykorzystania.
Na ta kase jaka dysponowal rezyser film jest jak najbardziej dobry i przekonywujacy.
Jezeli mieliby na niego wiecej kasy napewno bys otrzymal bardziej rozwinieta produkcje.. :)
Ogolna moja ocena oscyluje w granicach 7/8 :) bo film pod wieloma aspektami uchodzi za dobre kino.
Aktorka właśnie grała dobrze, bo się bardzo wczuła w swoją rolę. Film był troszkę nudny, ale dało się przeżyc. Najlepsze i tak było zakończenie ;D Gdy ona leży przypięta do łóżka a wokół pełno duchów zabitych dziewczynek. Jej 'przyjaciółeczki' przyszły ją odwiedzic ;p
nie kole cię w oczy, to że walisz orty aż strach? przecież każda dobra przeglądarka internetowa ma korygowanie takich niedociągnięć i ubytków
Dla mnie średniak, ogólnie historia całkiem intrygująca, smaczku dodaje również fakt, że historia jest prawdziwa (ponoć). Aczkolwiek mierziła mnie gra głównej bohaterki, jakaś taka nijaka, bez entuzjazmu, mnie osobiście nie przekonała. Ekspertem nie jestem ale myślę, że można było
pokazać to ciekawiej.
Dla mnie idealnie w rolę policjantki wcieliła się
J. Foster w "Milczenie owiec" i na razie jest nie do pobicia :)