Czekałam n ten film w okolicy mam 3 kina i w żadnym nie leci :/ co jest grane?? ani w cinemacity ani w multikinie ani w takim miejskim?? Czy ktos mi moze pomóc?? mieszkam w okolicach Rybnika HELP !! bo naprawde chciałm to zobaczyc w kinie... :/
Co oni sobie mysla !! Nie rozumie tego ! Tez na to chce sie wybrac ...ale nie mam gdzie :) Pociesze Cie ... w Katowicach np w Heliosie tez tego nie puszczaja :/
Pozdrowienia do Rybnika
Radlin :P
Wg użytkownika Tjall Zapalczywy w Katowicach grają "Across..." w Silesia CC..
Tak sobie myślę, że może te kopie powędrują do innych miast, jak w tych, w których są teraz, spadnie popyt na "Across...". Co może nastąpić niedługo, bo liczbę seansów na dzień we Wrocławiu już zmniejszyli, jak pisałam...
Jest tylko 15 kopii na cały kraj tego filmu :/ W jednym z tematów tutaj ktoś podał listę kin i miast, gdzie grają "Across the universe".
15 kopii... klasyk, tak jest ze wszystkimi lepszymi filmami. tylko że tak na dobrą sprawę to wcale nie byłoby tak mało gdyby nie to że po kilka kopii idzie do największych miast a dla innych nie starcza. mieszkam w lublinie który jest 9 co do wielkości w polsce i niestety nie dane mi również obejrzec tego filmu, no chyba że zdecyduje się nielegalnie ściągnąć z neta... albo przeprowadzic sie do stolycyy
Tak, to prawda, jakaś chora sytuacja. Niemniej jednak uważam, że najlepszym lekarstwem na to byłoby zwiększenie ilości kopii, bo nawet gdyby ten film grali w 15-tu miastach Polski, to i tak nie jest to dużo... (porównajmy to sobie do np 100 kopii Skarbu Narodów 2..)
Skarb Narodów? Fee...;/ Niestety, filmy komercyjne zawsze są wprowadzane w wikększej ilości kopiach. Wolę nie wspominać nieszczęscnego Renaissance z TYLKO jedną kopią...
A co za pogrzaniec wypuszcza film tylko w jednej kopii?? :/ ZUPEŁNIE nie rozumiem logiki dystrybutorów :/
Ja też jestem z Rybnika i bardzo jestem zawiedziona, że nie puszczają tego filmu w naszych kinach. A na dojazd do Katowic rodzice mi raczej kasy nie dają ;/ Jedyne co mi pozostaje to czekać, aż Across the Universe będzie na DVD, wtedy na pewno obejrze.
Hej a co ja mam zrobić mieszkam pod Koszalinem i tu na pewno ten film nie dojdzie a tak chciałam go obejrzec:/// Powinno być więcej kopii to może kiedyś by doszła i do nas...ps mi rodzice tez nie dadzą na dojazd do Katowic:)
No to współczuję wam bo film-rewelka ! Ja na szzęście mieszkam w katowicach i to 20 min drogi od silesi. Więc mam szczęście. A tak propo dvd to nie wiecie kiedy Across the Univers ma wyjsć w tym wydaniu ?
Ja byłam na Skarbie Narodów i nie ma co nażekać film świetny !
kiedyś pisałam maile do największego multipleksu w mieście z pytaniem why, the hell, puszczają same tandetne filmidła, dostałam odpowiedz że kino musi "dbać o własny interes co chyba jest zrozumiale", a poza tym to jest bardzo dużo premier miesięcznie a niektóre filmy w bardzo malej ilości kopii i trzeba wybierac te "pewne" ("pewne" w cudzysłowie bo nie rozumiem dlaczego "zemsta srebrnego surfera" jest pewna a "czarna dalia" już nie). niestety, coś w tym jest. jakieś 70% klientów kin, to ludzie którzy nie wybierają się NA FILM tylko DO KINA i szczerze im wisi co tam oglądają, oby tylko był duży ekran, wygodne fotele i popkornu pod dostatkiem. w takiej sytuacji naprawde trochę rozumiem dystrybutorów. nie do końca wprawdzie, bo dla mnie film to sztuka a nie biznes, no ale tak już jest że nie wszyscy podzielają tą opinię.
tylko niech się później nikt nie dziwi że tyle ludzi sćiąga nielegalnie z netu.
niby jest jasna ta ich polityka, ale dlaczego moje cudowne kino Pionier, należące nota bene do sieci kin studyjnych, się nie pofatygowało?
Tak tylko w dużych miasta, ale ja KORWA mieszkam w Gdyni i tam też tego nie puszczają. Nieodwietrzona banda CHOJA
Dzięki że chociaż staraliście się xD i jak ma sie piractwo nie szerzyc?? Jeszcze sie spróbuje cos dowiedzieć ale im bardziej szukam gdzieś tym bardziej sie załamuje :/ Ach ta nasza Polska.... za to takich głupich komedyjek jak np Asterix na Olimpiadzie bedzie pełno gdzie sie nie obrucić tam będa atakować swa banalnością... chyba sie pogrązam :D:D narka ;)