PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78209
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

No ja napisze tak:

Do około 40 min dno. Po ruchanku (yh! :) film troche przypomina 1-ke, aż do momentu walki miedzy tymi słupami energetycznymi, gdzie moim skromnym zdaniem spierdolili cały film. To wygląda jak żywcem wyjęte z power rangers i jeszcze Chev gromowładny jak Raiden z Mortal Combat lol. Później ta głowa w akwarium ... koszmar :/ No i końcówka tragiczna... płonacy Chev z płomieniami jak z gry java na komórke, po prostu porażka!

Plus za dziwke przylepe, Chestera z Linkin Park i Geri Halliwell, której nie poznałem na pierwszy rzut oka ;]

pozdro

Ps. Apel do twórców... nie róbcie Cranka 3 ! ;/

estEban_2

Zapomniałem dodać do Plusików Jenne Haze xD (Jak zwykle na czworaka tym razem na masce auta :P) ;]

użytkownik usunięty
estEban_2

No ja napisze tak:

Do około 40 min zajebisty film. Po ruchanku film staje się jeszcze lepszy, walka między słupami - parodia Godzilli - świetna, głowa w akwarium całkiem zabawna, a końcówka to jedna z najlepszych scen całego filmu. Zajebisty płonący Fuckin Chelios z kiczowatymi płomieniami dodającymi mu uroku, po prostu genialna scena, genialny film!

Plus za wszystko co było w tym filmie, bo ten film nie ma ani jednego minusa.

pozdro

Ps. Apel do twórców... róbcie jak najszybciej Cranka 3, a potem 4,5,6 i ile jeszcze będziecie chcieli! :D