PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78243
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Pierwsza częśc nawet nawet ale to co twórcy zrobili w dwójce to zbrodnia na miare Hitlera. Wszystkich zwolenników tego fimu znajde i obedre ze skóry. Zwykle jestem tolerancyjny co do fimów nawet bardzo fatalnych ale TO?????? Targetem tego filmu są dzieci od 10 do 13 lat inni niech nawet nie bronią tego szitu!! Totalnie pojabało wszystkich twórców i zwoleników. Jeżeli film miałbyc w drugiej czesci zbitą na miarę tępych gier komputerowych to można to było zrobic 100000000 razy lepiej!! OMG i to moja ulubiona wytwornia!

ocenił(a) film na 10
bubr32

ZAjebisty, w ogole nie wiem co mieli na mysli ludzie ktorzy glosowali tak nisko na ten film.

JEST MEGA ZAJEBISTY!!!!
A co mieli zrobic taki sam film jak jedynka?Zeby byl kotlet odgrzewany i bylo to samo? Wg mnie film jest na tyle krzywy,a zarazem fajny,co kwalifikuje go jak dla mnie na jeden z najlepszych filmow jakie wiedzialem w ktorych akcja jest polaczona z czarnym humorem

10/10 nie mam pytań!!!

misiek_tj

bubr32 widać ze dla Ciebie zbrodnie Hitlera to komedia skoro sądzisz ze twórcy robiąc taką komedię dokonali takiej samej zbrodni jak Hitler. A przy okazji: JESTEM ZWOLENNIKIEM TEGO FILMU WIĘC CZEKAM NA CIEBIE AŻ MNIE ZNAJDZIESZ I OBEDRZESZ ZE SKÓRY (stary Twoja groźba jest żałosna tak samo jak ty)

ocenił(a) film na 2
OozoruGoku

Taaak próbował mi dowalic fan Dragon balla-Suuuper normalnie z twoim zdaniem to sie powinienem liczyc!! Chodzi mi o to że jko że jest to seria powinna byc/trzymac sie kupy tzn byc tym czym w ogó;nym założeniu reżysara miała byc a po obejrzeniu dwójki mam wrażenie że reżyser przeskakuje z "robimy kolejny film akcji ale z innowacyjną fabułą" na "a teraz zróbmy z tego totalną polewe a w trzeciej części dodamy ufo i gościa powyżej ale tym razem bohater bedzie wpierdalal ogórki żeby życ!!"
W filmach jest jak w marketingu stary- musisz sie trzymac marki którą kreujesz! W zamierzeniu i wykonaniu jedynka była zajebista ale 2 jest przerysowana i stracila sporo fanów podobnych do mnie za to widze że zyskała pare pokemonów! Co sie stało z firmą mercedes jak wypuściła merola klasy jakiejśtam za niską cenę?? Ludzie przestali kojarzyc marke jako ekskluzywną a widzieli w tym przeciętnośc! Tak samo w tym filmie i w wielu innych. Jakby to było gdyby np. Kung fu hustle 2 Było na powazne??