Co to mialo byc? To mialo byc kino akcji?? Bezsensowne latanie po miescie i moze kilka fajnych akcji a reszta bo totalny kataklizm. Jak dla mnie stracony czas
Dokładnie zgadzam się świetny film, bez żadnych skomplikowanych scenariuszy.Dużo śmiesznych scen i ciągła akcja.To jest to ! Aby więcej takich filmów.
dobra komedia. duzo flakow latajacych tu i owdzie ale wlasciwie czego innego sie spodziewac po kinie akcji ;D
dla mnie bardziej sie sprawdza jako komedia. wymieklam ;D
wczoraj widzialam crank 2 a dzisiaj zobaczylam crank 1 i jak dla mnie... 2 znacznie lepsza ^^
wczoraj oczekiwalam masakry z krwia i miazga ludzka w roli glownej a dostalam niezla komedie i parodie przy ktorej kleklam ze smiechu ;D
a dzisiaj hmmm rozczarowalo mnie to ze (jako ze sie wiekszosc forumowiczow tak zachwyca 1 co mnie wczoraj nie dziwilo bo 1 nie znalam ale dzis sie dziwie i to mocno) mniej bylo smiechu akcja byla napieta do sceny na dachu a pozniej standard... czyli nudy i moje zasniecie ~.~ nawet nie wiem jak sie dokladnie film skonczyl i nie chce wiedziec ciesze sie ze 2 ogladalam pierwsza ^^