Pomimo ogromnej liczby złych komentarzy liczyłam na to, że jednak Statham podniesie u mnie notę filmu, ale niestety... uwielbiam go, ale niestety to jest porażka...
ktoś kto ocenia ten film na 1 albo mowi, ze jest beznadziejny z pewnoscia ma IQ ponizej 20... jesli nie potraficie odebrac w odpowiedni sposob tak oczywistego przekazu jakim jest adrenalina 2 powinniscie sie zalamac z powodu braku inteligencji :)
a czy mógłbyś mi w swej nieskończonej modrości wyjaśnić głębokie przesłanie tego filmu... bo twoje IQ musi nieznacznie przekraczać 20 skoro uważasz ten film za godny uwagi
wyjaśnię za niego jednym słowem: rozrywka.
więcej argumentów? oryginalność, klimat, emocje, czego więcej chcieć od filmów...
CRANK 2: 9/10
Ja daję 5/10. Dużo słabszy od jedynki. Ale jeden motyw mnie zabił. Chez pyta czy odsłuchała jego wiadomość, i wtedy jest przejście do automatycznej sekretarki i nagrania z końca filmu pierwszej część nagranego tak, że nic nie słychać. Mistrzostwo :]
Ten film na pewno nie jest do każdego! Rozumiem tych komu ten film się nie podobał. Mi osobiście się bardzo podobał, rozrywka w czystej formie bez "zbędnego pierdolenia", że się tak brzydko wyrażę ;) Nie polecam wszystkim tego filmu ale jeśli podobała Ci się cześć pierwsza to tu też powinieneś się dobrze bawić. Żal mi osób które biorą ten film zbyt poważnie. Jesień bywa czasem bardzo nudna i przygnębiająca, jak już ktoś wyżej wspomniał więc takie filmie jak ten są bardzo mile widziane;)
7/10