Może twórcy troszkę przesadzili i przez to moja ocena w porównaniu z pierwszą częścią spadła ale tylko o jeden stopień.
Kamerowanie było bardzo przyjemne, humor był i miejscami naprawdę dobry i bardzo dobry :) Nie było przestojów w akcji, non stop coś się działo i kto oglądał to wie, że działo się dużo. Na drugą część czekałem i się nie zawiodłem. Mam nadzieje, że 3cia część też wyjdzie a wtedy zobaczymy [UWAGA SPOILER] Cheliosa i jego syna w akcji (a może samego syna?:D)[/UWAGA SPOILER] Jednak gdyby w kolejnej części nie miał pokazać się Jason Statham film straciłby na klimacie. Zajebiście ogląda się filmy ze Statham'em - tylko Transporter 3 troszkę mnie zawiódł ale nie było aż tak tragicznie :)
Reasumując. Film polecam tym, którzy mają choć trochę poczucia humoru i lubią dobrą, miejscami hardcorową akcję, nie szukają w tym filmie większego realizmu. No i chyba podstawowy warunek. JEŻELI NIE OGLĄDAŁEŚ pierwszej części albo oglądałeś ale Ci się nie spodobała, TEN FILM NIE JEST DLA CIEBIE - komentuj co innego i idź do kina na co innego! ;)
no to pzdr
8/10
ty jestes zajebiście załosny jeśli uważasz film za fajny. Ale cóż moge ci tylko współczuć idz obejrzyj sobie kolejna czesc american pie czy co ty tam ogladasz.
PS. pierwsza czesc Adrenaliny byla fajna druga to jeden wielki kawal gowna, taki szczoch no wiadomo o co chodzi śmierdzi moczem i sperma starych ludzi no nie trzeba nic dodawac.
zamknij morde szmaciarzu jebany ten film jest zajebisty najlepszy film akcji 10/10 kurwa wypierdalaj co za gówniarz jebany
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett
Film słaby, emanuje jedynie głupotą.
Przestań cytować Pratchetta debilu, pewnie nawet nie wiesz kto to jest. Natknąłeś się na to zdanie w Wikipedii lub gdzieś w googlach i kozaczysz co nie? haha ty chyba myślisz, że wyjdziesz na mądrego, a robisz z siebie idiotę, a film jest zajebisty 10/10!
zwykła prowokacja.poziom kultury osobistej w tym temacie jest żałosny...Co do filmu,moja ocena to 4,5/10
Owner wyrażaj opinię bez wulgaryzmów, bo dla takich ludzi nie ma szacunku. Gościu z takim słownictwem daleko nie pociągniesz chyba, że nie zależy Ci na własnej przyszłości
Film warty obejrzenia. Nie przebija pierwszej części ale można go z przyjemnością obejrzeć. Polecam dobry film akcji 8/10
lukkun a wiesz kogo mi żal? Żal mi ludzi którzy piszą niepotrzebnie 2 posty jeden pod drugim. Żal mi ludzi którzy nie umieją napisać poprawnie czyjegoś nicku. Ale najbardziej żal mi ludzi którzy piszą zdania typu: "(tu imię/nick osoby) żal mi Cię".
A i nie wyzwałbym nikogo ani nie używałbym takiego słownictwa, ale jeśli ludzie obecni na tym forum prowokują innych do tego swoimi żałosnymi postami to cóż innego robić?