PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78243
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

3 czesc ??

ocenił(a) film na 8

elo jak myslicie ??

wyjdzie 3 czesc??fajnie by bylo.. bo wiadomo ze to co bylo w dwójce to jest raczej niemozliwe no ale ogolnie fajny film akcji mi sie podobal 1 czesc jak i 2..
chcialbym zeby wyszla 3 czesc by bylo duzo zabawy bo wkoncu na koncu 2 czesci sie obudzil wiec tak jakby miala by byc ta 3 czesc...moze wy wiecie ?? wypowiedzcie sie cos na ten temat :)

użytkownik usunięty
xavor

Trzecia część będzie na 100%, nie wiadomo kiedy, ale będzie na pewno.

ocenił(a) film na 7

Zgadzam się , będzie na bank . A co do tej trzeciej części , jestem ciekaw co teraz wymyślą , bo oglądając kontynuacje , mogę wypowiedzieć się z czystym sumieniem , że innej bym sobie nie wyobrażał, a co mnie najbardziej rozśmieszyło , shotgun w anusie ;p hah . Film przedni , dobre kino akcji nie powiem , akcja w limuzynie też ciekawe , chyba po raz pierwszy pokazano taką jatkę z bliska w kinie akcji , przynajmniej ja po raz pierwszy widziałem ;] No nic , ja jestem zadowolony i czekam z niecierpliwością na 3 część , bo ta część mimo iż była trochę gorsza od 1 to warto ją naprawdę obejrzeć !! Polecam !!

ocenił(a) film na 9
xavor

słyszałem, że 3-cia część (o ile wogóle powstanie) nie powstanie prędko...
Neveldine/Taylor chcieliby nakręcić ją za pomocą jakiejś nowej technologii (tu wybaczcie, ale nie pamiętam dokładnie), wiem, że chodzi o kamerę jakiej używają przy kręceniu równie obiecującego The Game, na chwilę obecną jest to jednak kosztowna sprawa, a na dodatek Crank kręcony był ręcznie, więc chcą zaczekać na "mniejsze wersje" tego sprzętu...nie wiem ile w tym prawdy, mam jednak nadzieję, że wkrótce nadejdzie dzień, w którym dane mi będzie zobaczyć pierwszy zwiastun do dalszych losów Cheliosa ;] bo czuję niedosyt, więcej adrenaliny!! ;]

G_R_Z_3_C_II_U

Było coś nawet na filmwebie o 3 części napisane ze twórcy myślą zeby nakecic cranka 3 w 3d aby widz mogl uczestniczyc w akcji:D więc czekamy:D

ocenił(a) film na 7
xavor

Też myślę, że będzie III część. Tylko zastanawiam sięod czego teraz Chevy będzie uzależniony. Może od paliwa lotniczego ;)