PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78243
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

9/10

ocenił(a) film na 9

Jak dla mnie tak samo dobry jak jedynka :D No akcja z shotgunem w du*ie mnie zmiażdżyła hehe. Statham jak zwykle nie zawodzi. Każdy film z tym typem mi się podoba. najlepsze tutaj jest to że akcja cały czas się kręci, za cholerę nie ma nudów. I akcje jak się gość podładowuje :D noo wymiękałem. Bomba :D Zaje*isty film akcji!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 5
Sprite_87

to dlatego ze jestes fanem i tego pana i takich filmow
ja jestem raczej srednim wiec adrenalina zrobila na mnie dobre wrazenie ale czesc druga znacznie slabsze bo niestety to juz tylko odgrzewane danie
jak juz mowa o jedzeniu
jak ktos uwielbia np sushi to moglby je jesc codziennie ale mi wystarczy raz ew 2 i jest super bo to cos nowego
i tak samo z tym filmem

ocenił(a) film na 9
El_Magiko

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja bym na przykład nie przepalił Harrego Pottera a mam znajomych którzy mogliby to cały czas oglądać.

ocenił(a) film na 6
Sprite_87

Nie jestem zwolennikiem tego rodzaju filmów, ale z jakichś powodów pierwsza część bardzo mi się podobała. Kupiłam DVD w pakiecie z pulp fiction i sin city, to miał być kolejny film, którego nigdy nie obejrzę, a jednak nie mogłam przestać oglądać na sekundę ;) Mam zamiar obejrzeć też drugą część, ale nurtuje mnie jedno pytanie- jak to możliwe, że po śmierci na skutek upadku z baaaaardzo wysoka ten facet pojawia się znowu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pytam, bo lubię unikać rozczarowań ;)

ocenił(a) film na 6
Black_Magik_Queen

A jednak nie bylo pytania- widzialam, wiem. Od dzis nie boję się wysokości, ani poparzeń pierwszego stopnia.

Black_Magik_Queen

Właśnie skończyłam oglądać.Fakt film nie dla każdego! ale niezły to trzeba przyznać! Szalona pokrecona mieszanka Quarantino i Sin City. Daję 8/10 i polecam wielbicielom zwariowanego kina akcji!

ocenił(a) film na 9
Black_Magik_Queen

Jak napisał(a) vilandra85 "pokręcony" ;-) Dlatego nie ma sensu tłumaczyć jakim sposobem koleś przeżył upadek z takiej wysokości. Miała być akcja i była, to jest najważniejsze ;-)

ocenił(a) film na 7
Sprite_87

Ten film jest zryty po całości, śmieszny i zajebisty na swój sposób. Nie wiem co brał autor scenariusza oraz ekipa realizatorska, ale wyszło im to mega :)

ocenił(a) film na 9
Archibald

Mieli naaaaaaprawde dobrego dilera ;-) Chociażby się podzielili ;-)

Sprite_87

Jason Statham jest super aktorem! Świetna rola w Adrenalina 2 -nie ma nudów w trakcie filmu!

użytkownik usunięty
kobra116

zgadzam się