Jak dla mnie tak samo dobry jak jedynka :D No akcja z shotgunem w du*ie mnie zmiażdżyła hehe. Statham jak zwykle nie zawodzi. Każdy film z tym typem mi się podoba. najlepsze tutaj jest to że akcja cały czas się kręci, za cholerę nie ma nudów. I akcje jak się gość podładowuje :D noo wymiękałem. Bomba :D Zaje*isty film akcji!!!!!!!!!!!!!!!!!
to dlatego ze jestes fanem i tego pana i takich filmow
ja jestem raczej srednim wiec adrenalina zrobila na mnie dobre wrazenie ale czesc druga znacznie slabsze bo niestety to juz tylko odgrzewane danie
jak juz mowa o jedzeniu
jak ktos uwielbia np sushi to moglby je jesc codziennie ale mi wystarczy raz ew 2 i jest super bo to cos nowego
i tak samo z tym filmem
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja bym na przykład nie przepalił Harrego Pottera a mam znajomych którzy mogliby to cały czas oglądać.
Nie jestem zwolennikiem tego rodzaju filmów, ale z jakichś powodów pierwsza część bardzo mi się podobała. Kupiłam DVD w pakiecie z pulp fiction i sin city, to miał być kolejny film, którego nigdy nie obejrzę, a jednak nie mogłam przestać oglądać na sekundę ;) Mam zamiar obejrzeć też drugą część, ale nurtuje mnie jedno pytanie- jak to możliwe, że po śmierci na skutek upadku z baaaaardzo wysoka ten facet pojawia się znowu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pytam, bo lubię unikać rozczarowań ;)
A jednak nie bylo pytania- widzialam, wiem. Od dzis nie boję się wysokości, ani poparzeń pierwszego stopnia.
Właśnie skończyłam oglądać.Fakt film nie dla każdego! ale niezły to trzeba przyznać! Szalona pokrecona mieszanka Quarantino i Sin City. Daję 8/10 i polecam wielbicielom zwariowanego kina akcji!
Jak napisał(a) vilandra85 "pokręcony" ;-) Dlatego nie ma sensu tłumaczyć jakim sposobem koleś przeżył upadek z takiej wysokości. Miała być akcja i była, to jest najważniejsze ;-)
Ten film jest zryty po całości, śmieszny i zajebisty na swój sposób. Nie wiem co brał autor scenariusza oraz ekipa realizatorska, ale wyszło im to mega :)